Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.507
- 5.952
- 1.983
Hakim Ziyech eğer saglikliysa çok iyi transfer takıma asker değil futbolcu lazım.Sampiyonlar Ligi'nde yerler Rashica felan tanımazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sağlık problemi olayı yalan parada anlaşamadılar yada başka bir sorun oldu. Bizde geçireceğiz olumsuz olursa gider zaten onda sıkıntı yok. Ben ziyechi neden istediğimizi anlamıyorum arkadaş kafayı yicem. Ziyech bu tamam da ne gerek var Erden Timurun fantezisi resmen bu adamlar.araplar bile sağlık kontrolüne sokup almadı adamı uğraştığımız şeylere bak ya geçen sene yapılan tüm olumlu şeyleri silip attılar şu transfer döneminde,
Hucumda 30 tane adam oldu kim oynayacak ben anlamadim her onumuze geleni alacaksak isimiz varZiyech dışında biri daha gelecek bence hücuma.2 de ortasaha alip bu isi bitireceğiz.
Dayi cidden ne alaka ne alaka yemin ederim hayatimda bu kadar bos bir taraftar guruhu gormedim bi transfer doneminde allah erden timura sabir versin
Ben mi yanlış biliyorum geçen seneki.kadrodan sadece rashica yok .Geri kalan kadro aynen duruyor.Bunun farkında değil mi kimse ya .Ya yemin ediyorum 1 sene önce tanınmayan adama burda peygamber muamelesi yapılıyor resmen tövbe haşa