Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech gelirse forvet arkası oynamalı

Daha 30 yaşındaymış

fb ve bjk alsa iyi transferdi de mi,siz bi soluklan.bende dinleneyim

araplar bile sağlık kontrolüne sokup almadı adamı uğraştığımız şeylere bak ya geçen sene yapılan tüm olumlu şeyleri silip attılar şu transfer döneminde,
O sağlık problemi olayı yalan parada anlaşamadılar yada başka bir sorun oldu. Bizde geçireceğiz olumsuz olursa gider zaten onda sıkıntı yok. Ben ziyechi neden istediğimizi anlamıyorum arkadaş kafayı yicem. Ziyech bu tamam da ne gerek var Erden Timurun fantezisi resmen bu adamlar.

Ulan ben bile oturdugum yerden Erden başkanın kafa yapısını çözüp oturma organimdan sallayarak kolpa tutturabiliyorken kolpaşahın 100 tane sallayip 1 tane bile tutturamamasi takdire şayan.
782467611173900b260c766ad63fa73a.jpg

Çok yanlış bi transfer olur ziyech umarım testlerden geçemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyechin asıl mevkii 10 numara Mertensle rotasyona girer oyuncu profili olarak iş yapabilcek bi adam ama hem kronik sakat hem de karakter sorunları var.Karakter analizi yapmayı vs de bıraktık herhalde

Dayi cidden ne alaka ne alaka yemin ederim hayatimda bu kadar bos bir taraftar guruhu gormedim bi transfer doneminde allah erden timura sabir versin

Dayı ?? Efendim evlat ?

Boş tarafını anlatır mısın ?

Zaha' nın kalitesini tartışan çarpılır ama beden dili, 3-4 maç yedek bırak bak neler olacak diye hissettirmiyor mu ?

Ziyech, Belhanda' nın daha da gamsızı, bu takımda yıldız çok ok, ama asker kim ? Sadece Torreira, başka ??

ziyep ikon yaw bir dde son dk'de iyi oynamadı mı bu adam?

ama bizim pres ve baskı oyununa garip bi ekleme. ama okandan anladdıgım kadarıyla sürekli siimler ve sistem esnemesi yapıcak da gibi.

Ne ziyech i yav bari Theiry Henry gelsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben mi yanlış biliyorum geçen seneki.kadrodan sadece rashica yok .Geri kalan kadro aynen duruyor.Bunun farkında değil mi kimse ya .Ya yemin ediyorum 1 sene önce tanınmayan adama burda peygamber muamelesi yapılıyor resmen tövbe haşa

Üstelik oynadığı kanat rotasyonuna Zaha ve Tete gibi 2 tane üst düzey oyuncu alınmışken. Ayrıca Rachica 'yi severdim ben. Ama dediğin gibi anlamsız ve abartı bir tepki veriliyor.

Okan hoca ziyech’i 10’a attığına göre sezon boyu arkada Demirbay/Oliveira ikilisine katlanırız şimdi

vah vah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt