Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA
Galatasaray Hakim Ziyech’i Londra’da sağlık kontrolünden geçiriyor. Yener İnce orada! Eğer Testi geçerse yeni transfer Hakim…
Sıfır Bonservis

Haluk

Ziyech arkasına Torreira ve bir 8 gelirse bu dünkü kısır futboldan eser kalmaz ziyech pas atar gol atar oyunu açar ceza sahasına girer

Ramos Icardi'nin olduğu takıma gelir heralde

Champions League faktörü nedeniyle bizi tercih edecek Beşiktaş'lılar çok hayal kurmasın Ramos kaç kez Galatasaray'a karşı oynadı atmosferi gördü

Hakim Ziyech is very close to completing a move to Galatasaray that will cost them £8 million. Hakim Ziyech will undergo a medical at Galatasaray. [The Sun]

Ali yiğit fifa da şov yapsın diye transfer yapıyoruz ramos ve ziyech almanın başka bir açıklaması olamaz

Şu kadronun kimyası tutarsa bu forumda çoğu kişi yorumları yüzünden utanabilir. Az fırsat verelim göreceksiniz eğer zaha ve tete icardi gibi kulubu benimserse biz futbol falan izlememişiz Galatasarayda bu zamana kadar diyeceğiz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Dün her ne kadar sinirlenmiş olsam bile hatta Ziyech'in %100 geleceğini hissettiysem de Ziyech 10 numara oynayabiliyor en azından doğru profildi 1 tane orta saha 1 tane 10 numara almalıydık bağlantı kuracak hiçbir oyuncumuz yoktu.

ziyeche 3 milyondan fazla bonservis verelim kimin emeği geçtiyse İÇİNDEN GEÇMEZSEM. O ne lan çok fedakarlıklar ve iyilikler yapıldı diye boktan boktan işlere susacakmıyım , abartılmasın.

banımı hazırlayın

Ben rahatım erden başkana sonsuz güveniyorum 5-6 hafta sonra yangın yapanların hepsi takım uçak diye koşturucak burada

Bireysel yorumlar yapmaya gerek duymuyorum. İleriye top kullanmayı bu kadar seven adam koyarsan o top paylaşılmaz.

Ziyechle Zaha sahadayken her aldığı topu ileri atacak Keremle de takım uyumunun içine edilir.

Ziyech için 1 milyon Euro bonservis diyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ziyeche gerçekten 9 milyon € bonservis verdiysek, bu beni rashica kaybından daha çok üzer...

zaha 30, icardi 30, ziyech 30, kerem d. 30, ramos 40. kağıt üstünde hepsi kalite olsa da böyle transfer planlaması olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt