Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 milyon yalan

Bonservisini 1 milyon euro bonus maddesiyle almışız ahahah

Erden Timur çok büyüksün çok

Kazıklamış Chelsea'yi

Ziyech muhteşem oyuncu ama son dönemi biraz düşüşte o açıdan riskli transfer umarım başarılı olur.

😋

78d226e99dd9573111bbabcdecd772642712608.jpg
Agabey su kadroyu begenmeyenlere ne dersin

Ziyech tutsun istatistik kassın ben de forumda utanayım.Arapların en iyisi bile nazlanıp bir süre sonra disiplinden kopuyor.Takımda asker kalmadı üstüne arap geldi

Bireysel yorumlar yapmaya gerek duymuyorum. İleriye top kullanmayı bu kadar seven adam koyarsan o top paylaşılmaz.

Ziyechle Zaha sahadayken her aldığı topu ileri atacak Keremle de takım uyumunun içine edilir.
Yabancı sınırı ve huzur cart curt mecburen bırakıyorum
oyun olarak 4-3-3 bir nebze bizi raya oturtur mu ?
guendouzi-torreira-demirbaylı ?

Bireysel yorumlar yapmaya gerek duymuyorum. İleriye top kullanmayı bu kadar seven adam koyarsan o top paylaşılmaz.

Ziyechle Zaha sahadayken her aldığı topu ileri atacak Keremle de takım uyumunun içine edilir.
Keremsiz bir düzende nasıl olur reis. Bence de kerem olduğu sürece bu yapı işlemez, set oynama namına bir şey bilmiyor.

Geçen sene ne güzel takımdık lan, en azından takımdık.
ya vallahi insan üzülüyor ya.

icardi'yi tutmak en zoruydu. en zorunu başardık. raşitsa'yı da tutacaktık. oliviera ve mertens yerine 2 tane dipçik gibi adam alıp yolumuza bakacaktık. ilk onbirimizin 9'u aynı kalıp, kadro istikrarımız da devam edecekti.

yapmamız gereken sadece buydu.

biz gittik kamyonla adam aldık. ilk onbirin minimum 4'ü 5'i değişecek şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt