Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech tutsun istatistik kassın ben de forumda utanayım.Arapların en iyisi bile nazlanıp bir süre sonra disiplinden kopuyor.Takımda asker kalmadı üstüne arap geldi
Ziyech daha çok Belhanda'ya yakın Feghouli gibi göt göbek salacak bir vücut yapısı yok Belhanda idman kaçırmıyordu diye hatırlıyorum

Nevzat Dindar: "Doktor Yener İnce, oyuncunun sağlık kontrolü için Londra'da. Ziyech için konuşulan bonservis bedeli ise 1-1.5 milyon € seviyesinde."

F9284430-CE58-41B5-890A-F847C34FF8EB.webp

Muslera
Boey Ramos Abdülkerim Angelino
Torreira Transfer
Tete Ziyech Zaha
İcardi
Planlanan kadro bu yerli kuralı saçmalığından dolayı her iki Kerem ve Kazımcan ile Barış Alper çok nadir de olsa kaleye Günay kullanılacak belli ki Mertens de joker olarak son 30 da falan oyuna girer bazı maçlarda Bakambu ve Halil hamlesi gelir ...

Bireysel yorumlar yapmaya gerek duymuyorum. İleriye top kullanmayı bu kadar seven adam koyarsan o top paylaşılmaz.

Ziyechle Zaha sahadayken her aldığı topu ileri atacak Keremle de takım uyumunun içine edilir.
Noktası virgülüne kadar katılıyorum. Gereksiz bir transfer olur. Yapacağımız tek hamle adam akıllı bir 8 numara almak olmalıdır.

Ramos + 8 numara transferi geldiği an transferi kapatıyoruz umarım doğru planlama yapmışızdır. Bu kadar yıldız isimle umarım sahada beklenilen pres futbolunu görürüz sanki tersi olacak gibi geliyor o yüzden hayırlısı diyorum hareketsiz bir oyun oynanırsa sebebi hoca değildir bunu aklınıza koyun.

Muslera(1)
Günay

Boey(2) - S.Ramos(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A - Emin B - Kazımcan

Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Kerem D
Oliveira(8)

Tete(9) - Ziyech(10) - Zaha
Barış A - Mertens(12) - Kerem

Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil​
Ramos gelmesin Nelsson kalsın
Dubois reis kalmalı bence de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt