- 3 Temmuz 2012
- 141.328
- 89.317
- 5.478
redmond gecen yıl rashicadan daha cok fark yaratmıstı
gelsin mi?
gelsin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gnabry
kim olabilir
Çok alternatif iyidir. Kafamızın çorba olmasını ben iyi birşey olarak görüyorum. Sezon ortasında görüşürüz.Reis berghuis iyi oyuncudur hatta ihtiyacımız olanın kendisidir ama ben takımı kuramıyorum kafa çorba oldu. Rashica gelseydi de aynıydı duruö, bu takımda kim oynayacak belli değil
Tete'nin defansif katkısının iyi olduğu söyleniyor görmek gerekir. Rashica iyi oyuncu benim buna itirazım yok ama Tete kesinlikle çok daha yetenekli bekleyip görelim.Kademe mi yapacak zaha tete
gecen sene bizi rashicanin asistleri oyun zekasi sampiyon yapti, inkar edenle futbol konusulmaz.Ayvayı yedik. Şimdi yıllarca gedson güzellemeleri gibi raşit güzellemeleri çekeceğiz. Övmek isteyen arkadaşları kuş forumuna alalım.
Tete'yi hiç izlemedim bilmiyorum ama Rashica'yı biliyorum. Oyun aklı yüksek bir oyuncu. Barış'ı da severim ama oyun aklı yok maalesef.Nasıl mantığı yok o kanada tete alındı ve hoca barış alperden memnun rashica zaten yedek bekleyecekti tete varken rashica mı oynayacak kimse bişey bilmiyor bı tek bu forumdakiler biliyor herşeyi istese anında alırlardı rashicayi
kim olabilir
????Yarın Fifa’dan da Tete için ceza yiyip lisansını askıya alırlarsa, bak sen curcunaya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaha işi ayarları bozdu, kim derse yalan der çokmu ihtiyaç vardı, hayır, Solda Kerem gayet iyiydi onuda bozduk. Tete işide Rasica kaybına neden oldu, çokmu ihtiyaç vardı, hayır. Nerden bakarsan bak tutarsız işler. İkiside kötü topçu değil ama zaten işleyen kanatlarımız vardı, derdimiz o değil di ki.transfer dönemi iğrenç yönetiliyor. karma karışık bi takım kuruldu okan bile bilmiyor kimi nerede oynatabileceğini. hala ziyech falan yazılıyor şaka gibi
Maalesef. Sisteme degil, kisilerin karar ve gunluk performansina birakilan her kurum, uzun donemde kotu gitmeye mahkumdur. Ornek asrin liderinin ulkesi."Fatih Terim'in vardır bir bildiğinden erden Timur'un vardır bir bildiğine" sonu aynı olmaz inşallah
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi