Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında hiç transfer yapmasak daha iyi rashica bjk yi şampiyon yapacak nasıl olsa geçen sene bizi yaptığı gibi paralar cepte kalsın en azından..

Yarın Fifa’dan da Tete için ceza yiyip lisansını askıya alırlarsa, bak sen curcunaya :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis berghuis iyi oyuncudur hatta ihtiyacımız olanın kendisidir ama ben takımı kuramıyorum kafa çorba oldu. Rashica gelseydi de aynıydı duruö, bu takımda kim oynayacak belli değil
Çok alternatif iyidir. Kafamızın çorba olmasını ben iyi birşey olarak görüyorum. Sezon ortasında görüşürüz.👋

Nasıl mantığı yok o kanada tete alındı ve hoca barış alperden memnun rashica zaten yedek bekleyecekti tete varken rashica mı oynayacak kimse bişey bilmiyor bı tek bu forumdakiler biliyor herşeyi istese anında alırlardı rashicayi
Tete'yi hiç izlemedim bilmiyorum ama Rashica'yı biliyorum. Oyun aklı yüksek bir oyuncu. Barış'ı da severim ama oyun aklı yok maalesef.

Bi karar verin tete zaniolonun yerine mi alındı rashicanın yerine mi alındı? Yoksa über brezilyalı 2 kişi yerine de mi alındı?

Yarın Fifa’dan da Tete için ceza yiyip lisansını askıya alırlarsa, bak sen curcunaya :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
????

Aynen kardes kulüp kapaniyor simdi gidip kicina kina yakabilirsin

Tövbe yarabbim

transfer dönemi iğrenç yönetiliyor. karma karışık bi takım kuruldu okan bile bilmiyor kimi nerede oynatabileceğini. hala ziyech falan yazılıyor şaka gibi
Zaha işi ayarları bozdu, kim derse yalan der çokmu ihtiyaç vardı, hayır, Solda Kerem gayet iyiydi onuda bozduk. Tete işide Rasica kaybına neden oldu, çokmu ihtiyaç vardı, hayır. Nerden bakarsan bak tutarsız işler. İkiside kötü topçu değil ama zaten işleyen kanatlarımız vardı, derdimiz o değil di ki.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Fatih Terim'in vardır bir bildiğinden erden Timur'un vardır bir bildiğine" sonu aynı olmaz inşallah

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef. Sisteme degil, kisilerin karar ve gunluk performansina birakilan her kurum, uzun donemde kotu gitmeye mahkumdur. Ornek asrin liderinin ulkesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt