Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech'in defansif istatistikleri falanda iyi aslında yani buraya uyum sağlarsa acayip işler yapabilir. 10 numara orjinli olması da güzel bence Mertens'in rolünü üstlenebilir. Zaniolo müthiş bir yetenek ama 10 numara değildi keza Rashica da mecbur kalmadıkça 10 oynamaz ama Ziyech tam anlamıyla 10 numara oyuncusu. Bence çok önemli bir avantaj olacaktır bu konu.

He bu arada Samoş'a güvenmeyenler falan vardı burada. Net olarak bu zamana kadar ki en başarılı duyumcu Samoştur. Dün öğlen Ziyech tweeti favladığında Rashica'dan vazgeçip Ziyech ile anlaşacağımızı belli ediyordu. Daha sonra sırasıyla Rashica haberi sonra da Ziyech haberi geldi. Hala bu herifin duyumları yerine burada değişik değişik tiplere güvenmeyi seçiyorsunuz çok garip.

Ziyech e karakter testi yapılmıştır umsrim
IMG_5545.webp

3-4 hafta daha net futbol beklemeyin derim hocaya kimse boşa bir şey demesin Zaha %40'da Tete 2 aydır antrenman yapmadı, Ziyech de kamp yapmadı, Icardi kilo fazlası var, Kerem formsuz vs bu işin en oluru milli aradan sonra olur. O yüzden sallantı da geçilse 4 maçta 5-7 puan alsak bile hocaya bir şey denilmez.

Yangınım geçti, mantıklı yaklaşıyorum. Raşit olmazsa olmazımız olsaydı 50 kere indirmiştik İcardi gibi. Demek ki teknik heyetin tercihi bu yönde oldu, saygı duyuyorum, ki biz burda 1 düşünüyorsak onlar 100 düşünüyor.

Raşit'in takım oyununa büyük katkısı olmakla beraber yerine tercih edilen Tete ve 10'a da koyulabilecek Ziyech'in de hücum özellikleri onda yok. Orta sahaya ciğersiz ve beyin dolu bir 8 numara alınırsa , 4-2-3-1'de de 4-3-3'te fark yaratabiliriz. Tek sıkıntımız yerli kuralı ve takımın bir kaç haftaya daha ihtiyacı olması olacak gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.

Vay be ne rashicaymis.boeyi adam eden rashica, torreirayi ve icardiyi adam eden rashica.oyleki dun boey tek başına rakiple hem hücumda he savunmada dalga gecti.oyleki rashica koca sezon icardiye 2 asist yaptı,fbyi zaniolo gibi tek başına yendi

He bu arada Samoş'a güvenmeyenler falan vardı burada. Net olarak bu zamana kadar ki en başarılı duyumcu Samoştur. Dün öğlen Ziyech tweeti favladığında Rashica'dan vazgeçip Ziyech ile anlaşacağımızı belli ediyordu. Daha sonra sırasıyla Rashica haberi sonra da Ziyech haberi geldi. Hala bu herifin duyumları yerine burada değişik değişik tiplere güvenmeyi seçiyorsunuz çok garip.
Ne duyumcusu ya :) Yönetim bağlantılı işte. Hatta belki yönetimden biri her yönetim ile böyle bir kaç hesap çıkar ortaya tamam bende seviyorum kendisini ama yönetimin bir maşasi sosyal medya ekibinden biri işte. Çok önemli biri değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt