- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Cocuk gibisinZiyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!
Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır
artık tüm kalbimle inanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocuk gibisinZiyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!
Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır
artık tüm kalbimle inanıyorum
Katılıyorum3-4 hafta daha net futbol beklemeyin derim hocaya kimse boşa bir şey demesin Zaha %40'da Tete 2 aydır antrenman yapmadı, Ziyech de kamp yapmadı, Icardi kilo fazlası var, Kerem formsuz vs bu işin en oluru milli aradan sonra olur.
Bende o yoldayım acayip birşey şu taraftarlık ilk duyduğumda ne alaka ya diyordum şimdi yükseldim.allah kahretsin böyle taraftarlığı an itibariyle kendimi ziyeche ikna etmiş durumdayım
Kadroyu sil baştan yapıyoruz o haftalara kadar dayanmak lazım. Tete-Ziyech-Zaha-Orta saha daha da değişir hazır bir kadro yok form tutulması en az 4-5 hafta bulur.İlk yarının son 5 haftası takım ritmi bulur renkdaşım
O trans o trans degilTrans sonuçta bir tercih renkdaşım bunun bir mevsimi yada sezonu yok
Takım uyumu falan bir şekilde oturur da şu mevzu çok can sıkıcı. Bol maç oynayacağımız şu bölümü kazasız atlatırız umarımAlınan oyuncuların neredeyse hiç birinin kamp yapmaması bir sorun aslında. Hocanın işi de kolay değil.
Rashica Fener ve Beşiktaş ile de haftalardır görüşme halindeymiş. Kulüp beklenen hamleler olmadığı için bu zamana kadar hep yedekte bekletti Rashica'yı. Geçen sene Sergio'dan oluşan defansif açığı kapattığı için Rashica'yı defansif anlamda çok arayacağımızı düşünen var. Fakat bu sene alınacak 8 numaralar sayesinde o boşluğu 8 numaralar yapacak zaten. Ayrıca yabancı kuralı 14 yerine 16 falan olsaydı Rashica da alınırdı diye düşünüyorum. Mevcut kadroda yabancı sınırından feragat edilecek topçu Rashicaydı. Almadık defter kapandı. O da tercihini dünyada başka bir lig veya takım yokmuş gibi Beşiktaştan yaptı.Yangınım geçti, mantıklı yaklaşıyorum. Raşit olmazsa olmazımız olsaydı 50 kere indirmiştik İcardi gibi. Demek ki teknik heyetin tercihi bu yönde oldu, saygı duyuyorum, ki biz burda 1 düşünüyorsak onlar 100 düşünüyor.
Raşit'in takım oyununa büyük katkısı olmakla beraber yerine tercih edilen Tete ve 10'a da koyulabilecek Ziyech'in de hücum özellikleri onda yok. Orta sahaya ciğersiz ve beyin dolu bir 8 numara alınırsa , 4-2-3-1'de de 4-3-3'te fark yaratabiliriz. Tek sıkıntımız yerli kuralı ve takımın bir kaç haftaya daha ihtiyacı olması olacak gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.
Aynen.Şahsen Dominguez veya Fofana gelsin derim
Alınan oyuncular niye hazır değil demek hakkaniyetli olmaz ama geçen sene oynayan oyuncular dün bu kadar göz kanatıcı futbol oynayacak kadar kötü adamlar değiller. Dünki rakip bizim ligde küme düşer. Adamlar inanılmaz derecede kötüler.Alınan oyuncuların neredeyse hiç birinin kamp yapmaması bir sorun aslında. Hocanın işi de kolay değil.
Ondan sonra hocaya sallanıyor 15-20 sayfa full laf ediliyor. Bu kadar transfer ve yıldız isim üzerine meraklı bir millet olursak hocaya da en azından ilk 5-6 hafta tek kelime dahi edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Milli ara geçsin ondan sonra oyuna bakmak daha doğru olacak.Alınan oyuncuların neredeyse hiç birinin kamp yapmaması bir sorun aslında. Hocanın işi de kolay değil.
Fark etmez. Samoşa kolpacı vs deniyordu burada. Yönetimin bunu yapması ve sosyal medyadaki ergenleri susturacak birinin olması bence gayet iyi hamle. Yapılan algılar o kadar fazla ki sosyal medyada Ziyech'in sakatlığından tut 10 numara olmadığını düşünenlerle kaynıyor.Ne duyumcusu yaYönetim bağlantılı işte. Hatta belki yönetimden biri her yönetim ile böyle bir kaç hesap çıkar ortaya tamam bende seviyorum kendisini ama yönetimin bir maşasi sosyal medya ekibinden biri işte. Çok önemli biri değil yani