Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 hafta daha net futbol beklemeyin derim hocaya kimse boşa bir şey demesin Zaha %40'da Tete 2 aydır antrenman yapmadı, Ziyech de kamp yapmadı, Icardi kilo fazlası var, Kerem formsuz vs bu işin en oluru milli aradan sonra olur.
Katılıyorum
Ligde birkaç maç 1-0 galibiyetler bizim için altın değerinde olacaktır

Yangınım geçti, mantıklı yaklaşıyorum. Raşit olmazsa olmazımız olsaydı 50 kere indirmiştik İcardi gibi. Demek ki teknik heyetin tercihi bu yönde oldu, saygı duyuyorum, ki biz burda 1 düşünüyorsak onlar 100 düşünüyor.

Raşit'in takım oyununa büyük katkısı olmakla beraber yerine tercih edilen Tete ve 10'a da koyulabilecek Ziyech'in de hücum özellikleri onda yok. Orta sahaya ciğersiz ve beyin dolu bir 8 numara alınırsa , 4-2-3-1'de de 4-3-3'te fark yaratabiliriz. Tek sıkıntımız yerli kuralı ve takımın bir kaç haftaya daha ihtiyacı olması olacak gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.
Rashica Fener ve Beşiktaş ile de haftalardır görüşme halindeymiş. Kulüp beklenen hamleler olmadığı için bu zamana kadar hep yedekte bekletti Rashica'yı. Geçen sene Sergio'dan oluşan defansif açığı kapattığı için Rashica'yı defansif anlamda çok arayacağımızı düşünen var. Fakat bu sene alınacak 8 numaralar sayesinde o boşluğu 8 numaralar yapacak zaten. Ayrıca yabancı kuralı 14 yerine 16 falan olsaydı Rashica da alınırdı diye düşünüyorum. Mevcut kadroda yabancı sınırından feragat edilecek topçu Rashicaydı. Almadık defter kapandı. O da tercihini dünyada başka bir lig veya takım yokmuş gibi Beşiktaştan yaptı.

Alınan oyuncuların neredeyse hiç birinin kamp yapmaması bir sorun aslında. Hocanın işi de kolay değil.
Alınan oyuncular niye hazır değil demek hakkaniyetli olmaz ama geçen sene oynayan oyuncular dün bu kadar göz kanatıcı futbol oynayacak kadar kötü adamlar değiller. Dünki rakip bizim ligde küme düşer. Adamlar inanılmaz derecede kötüler.
O yapılan değişikliklere vs diyecek laf yok zaten. Kötüyü daha da kötü hale getirdi hoca. Anlamsız anlamsız işler...

ziyech bonservissiz belki tutar diye alındı herhalde başka açıklaması yok. erden timurun karakter analizleri vs noldu hep havada kaldı

Hep ayni yere fazla sayida oyuncu aldik ziyech iyi adam arkasinda hakimi oynuyordu burda da boey var hakimiye benzer stilde ama tete nolcak kerem nolcak zaha nolcak

Alınan oyuncuların neredeyse hiç birinin kamp yapmaması bir sorun aslında. Hocanın işi de kolay değil.
Ondan sonra hocaya sallanıyor 15-20 sayfa full laf ediliyor. Bu kadar transfer ve yıldız isim üzerine meraklı bir millet olursak hocaya da en azından ilk 5-6 hafta tek kelime dahi edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Milli ara geçsin ondan sonra oyuna bakmak daha doğru olacak.

Chelsea taraftari iyi oyuncu oldugunu, haksiz yerde az süre verildigini ve yanlis kullandiklarini diyorlar. Yollanmasi yanlis diyorlar.

Ne duyumcusu ya :) Yönetim bağlantılı işte. Hatta belki yönetimden biri her yönetim ile böyle bir kaç hesap çıkar ortaya tamam bende seviyorum kendisini ama yönetimin bir maşasi sosyal medya ekibinden biri işte. Çok önemli biri değil yani
Fark etmez. Samoşa kolpacı vs deniyordu burada. Yönetimin bunu yapması ve sosyal medyadaki ergenleri susturacak birinin olması bence gayet iyi hamle. Yapılan algılar o kadar fazla ki sosyal medyada Ziyech'in sakatlığından tut 10 numara olmadığını düşünenlerle kaynıyor.

Sürekli bir algı sürekli bir yangın var. Bunlar sosyal medyada bitmiyor. O sosyal medyadaki yangını yapanlar stada gittiğinde de takımı olumsuz etkiliyor. Ya da futbolcuların paylaşımlarının altında ana avrat dümdüz gidiyorlar.

En basitinden Yunus'u beğenmiyorum. Ama bu sosyal medyadaki hesaplar yüzünden hoca 2 maçtır Yunus'u almak yerine kanatlarda değişik hamleler yapmak zorunda kalıyor. Bu tarz algı yönetimlerine karşı yönetimin hamlesi gayet normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt