Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım 4 gün sonra Trabzonspor maçına çıkacak skoru almışsın oyuncular rölantide oynuyor maç bitsin gidelim diye buradaki ulemalar kötü oynuyoruz diyor
Asıl rezalet böyle önemsiz maçta dakika 60 olmuş takımın tek alternatifsiz adamı torreira hala sahada ve play off geldi hala ortasaha transferi yok

Sence 10 numara mı alırız? Yoksa Berghuis, Berrardi sağ kanatta playmaker tarzı bir adam mı?
Artık umrumda değil pek, ortada bir planlama olduğunu da düşünmüyorum.

Genduzi falan da istemiyorum, bu saçma ikili orta saha düzeninde ondan da faydalanamayız.

Oliveira gitsin Dominguez gelsin üstüne de Guendouzi de alalım en azından asker oyuncu sayısını arttıralım. Torreira yoksa fıtık olacak bu ön bölgeyi taşıma ihtimali dahi yok.

Sağ kanat pepe ye ne dersiniz 4 5 sene önce top class epl takımlarının en büyük hayaliydi bu ikili zahayı alamayan pepeyi almıştı hatta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bırakın bjk işçi rashicayı alsın.bırakın konferansa kalsınlar.fb ile yalnız mı yarısalım...biribirlerini yemek zorundalar,biz clye giderken

Şu yapıda herkes kötü görünüyor rtaş. Bir an önce Torreira ve yanına gelecek orta saha transferi takıma katılmalı oyun kalitemiz ciddi artacaktır
Geçen sezondan beridir söylüyorum yunus anadolu topçusu diye. Geçen sezon takım uçarken bile bu yunus emekliyordu. Boşa zaman kaybı

Sağ kanat pepe ye ne dersiniz 4 5 sene önce top class epl takımlarının en büyük hayaliydi bu ikili zahayı alamayan pepeyi almıştı hatta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amannnnnn uzak dursun Arsenal taraftarı bile mental olarak bitik diyor.

Boşuna karamsar oluyorsunuz ve cidden anlamıyorum takımda orta saha yok oyun kuramıyoruz deyince alakası yok Okan hoca oynatamıyor oluyor aynı kişiler rashica olsa böyle olmazdı diyor yav arkadaş neymiş bu rashica böyle 10 asist 8 gol falan mı yaptı dümdüz bir adam çok fazla abartıyorsunuz halen diyorum bu takım daha hazır değil biraz metanetli olun kendini bulucak takım ligde ilk maçına çıkmış daha yeni biraz sakin olun

Evet, anladik ki Tete-Baris-Yunus bizim sag acik rotasyonumuz.

Gecen sene Rashica-Zaniolo-Baris-Yunus.

Hangisi daha akilli, sezon icinde gorecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt