Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.900
- 81.828
- 4.218
Son 4 saattir kafayı sıyırdım 00:00'da kendime gelirim.rtaş seni hiç iyi görmüyorum son günlerde

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 4 saattir kafayı sıyırdım 00:00'da kendime gelirim.rtaş seni hiç iyi görmüyorum son günlerde

yunus gidecek gitmese bile barışa güvenilip yolaçıkılmaz renktaş 1 kişi daha şart kanada. Ama öncelik 8 numara olmalı tabiGerçekten kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı
Zaha/Kerem
Tete/Barış/Yunus
Barışın oynayacağı 3 kötü maça kimse dayanmaz ilk kurban olurGerçekten kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı
Zaha/Kerem
Tete/Barış/Yunus
gecen sezon cok net hatırlıyorum rashicanın bonservisinin alınmasını büyük bi kesim istemiyordu
Yunus gidiyor.Gerçekten kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı
Zaha/Kerem
Tete/Barış/Yunus
Isteseydik alirdik
Nokta.
Okan her gelen soruya önceliğimiz Rashica dedi. Erden ise programların birinde Rashica'nın iyisine bakıyoruz demişti. Erden'in kafasına göre iş yaptığı açıkAnlamiyorlar
İstatistiklerde Tete maç başına top kapma da Rashica'nın önündeydi. Hastalık bu Futbol analizinde izledim orada veriyordu istatistikleri yani Tete defansa gelen biri.Kademe mi yapacak zaha tete
Evet erden beyle okan hoca farklı kafadalarmis gibi gorunuyor. Okan hoca kontrolü kolay oyuncu istiyor, erden timur yıldız istiyor. Yoksa Erden timur raşikayi istese bin kere alirdi.Okan buruk niye istiyorum dedi reis o zaman, o zaman Erden Timur, Okan buruk falan dinlemiyor kafasına göre iş yapıyor
Tete bir görelim ona bağlıYunus gidiyor.
Geçen sene Zaniolo-Rashica
Bu sene Tete-BAY
sence ileri mi gittik geri mi