Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Orta sahaya da istediğimiz, takımın gücünü artıracak iyi bir oyuncu olursa düşünürüz."

Dayı daha tete'yi izlemedik bir durun yav. Rashica'nın bok gibi olduğu dönemleri de ne çabuk unuttunuz.
Düne kadar kanatsaray diye ağlayıp zırlıyordunuz dedik rashica gelmez, zaniolo yunus gider. Zaha tete ve kerem 3lüsüne kalırsınız diye yok dinletemedik. Zaniolo gitsin yeahhh.

Neyse belli ki forvet arkası alınacak bu belli orada boşluk bırakıyoruz, okanın da inanılmaz şaçma takıntısı olduğu aşikar.
2 orta saha indiriler hepiniz dönersiniz. Çok gaza gelmemek gerek

Orta saha işini düşünürüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya sabır halen garanti Rashica'yı almayıp Ziyech için SE-SA ekini kullanıyoruz.
1692132011637.png

zaniolo işi ne oldu? sabah bir bakmıştım kaça satıldığı konusunda belirsizlik vardı. açıklama yapıldı mı?

aynen böyle kardeşim. bu kadar olumsuzluk yaratanların niyetinden şüpheliyim
Biz alistik bu foruma Icardileri Zaniolayi almadan once Zaniolaarin hayalini bile kuramiyolardi. gecen sene cogu Bellotti denilen adami istedi Icardi yerine.Zaniolayi aldik riskli transfer dediler o paraya satamayiz ,Zarar ederiz ,dediler.Simdi satilan fiyati begenmiyolar .kirmizi gordugunde kazikti zani, Fenere gol atinca kral oldu.Avrupada oynadigimiz ilk macta tekrar kazikti.Ama.iyi bonservisi satincada satmasaydik keske oldu kisacasi burdakiler nabza gore serbet veriyo ya Cogu Galatasarayli degil yada Futbolun Fsinden anlamiyorlar.Ben de futboldan anlamiyorum ama bunlar gibi surekli fikir degistirmiyom en azindan.

Taraftarın gözünü boyamak için ziyech hazard gibi bitmiş eski yıldızları getirir erden timur.

Ziyech'i kanata koymayın beyler. Chelsea'den sonra adam koşmayı unuttu. Max 10 no için düşünülüyodur. Ben o taraflardan arap messi gelse istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt