Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha transferi?

Okan Buruk: "Takımın orta sahadaki gücünü arttıracak, istediğimiz bir oyuncu olursa alacağız. Kriterimiz, geldiğinde büyük katkı yapacak bir orta saha oyuncusu."

Rashicanin yari bonservisine 4m € vermisler. Cok akillica ismi bu? Satsa da satamaz. Yarisi norwichde. Biz bonservis vermeden 25m€ degerinde oyuncu aldik. Daha önemli transfer 10 ve 8 olur, sezon basindan beri eksik olan yerler orasi. Elestireceksek bunu elestirelim.
3 - 4 sene kullanacaksan mukemmel is

Takım 4 gün sonra Trabzonspor maçına çıkacak skoru almışsın oyuncular rölantide oynuyor maç bitsin gidelim diye buradaki ulemalar kötü oynuyoruz diyor
Yav abi boşuna kötülüyorlar 1 aydır torreirasız oynuyoruz Sergio ve Berkan bitik oyun kuramıyor takım halen ısrarla okanda Okan tutuluyorum artık

sacha boeyin önüne kimi koysan oynar ,boş verelim sağ kanadı tete yeter ,tum parayı kalıtelı 2 orta sahaya gömelim..

fenere laf ediyorduk plansız çorba gibi takım yapıyorlar diye ama açıkçası bizde çorba olmaya basladık

plan varsa nasıl bir plan anlayan anlatsın

Okan buruk niye istiyorum dedi reis o zaman, o zaman Erden Timur, Okan buruk falan dinlemiyor kafasına göre iş yapıyor

Okan her gelen soruya önceliğimiz Rashica dedi. Erden ise programların birinde Rashica'nın iyisine bakıyoruz demişti. Erden'in kafasına göre iş yaptığı açık

Tabi ki istiyorum diyecek sonucta gecen sezon kullandigi bir oyuncuydu ve görüstügümüz biliniyordu. Istemiyorum mu diyecek.

Belki son anda bambaska bir alternatif olustu ve öyle bir karar alindi.

Belki Baturina tarzi hem kanat hem 10 oynayabilecek bir firsat geldi ayagimiza.

Bekleyip görmek lazim.

Rashica öncelik degil!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt