Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten orası için alınıyor
Yabancı sınırından dolayı Kerem A. kesin oynayacak sağ kanat Zaha'mı olacak o zaman? Ben bunu oturtamıyorum. Zaha- Ziyech- Kerem, Ziyech- Kerem- Zaha, Ziyech- Zaha- Kerem hangisi acaba? Kerem becerebilir ve üstüne tekrar koyabilirse bizim ve Kerem'in kendisi için en hayırılısı Ziyech- Kerem- Zaha olur bu arada. Tete ilerleyen süreçte Ziyech'i keser futboluyla nedense ben Tete'ye ciddi güveniyorum.

a sporda transfer açıklama videoları dönüyor bjk ve fbnin amatörlük göz kanattı açıklama işinde de en iyi videolar bizde

Takım yerinde duruyor zaten, üstüne de net eklemeler yapılmış. Geçen yıl 5 maç oynamış Zaniolo ve Rashica gitti diye takım dağılacak aynen. Rashica gitmiş yerine daha genci ve daha yeteneklisi gelmiş. (Tete).
Üstüne de 10 numaraya müthiş bir topçu alınmış ki sağ kanadı da yedekliyor zaten.

Takılıp kalmışsınız Rashica da Rashica. Takımın şu an asıl eksikliğinin 10 numara ve 8 numara olduğunu hala idrak edemeyen gitsin Mertens'in devrede toplam 10 defa topa dokunduğu için topu kullanırken saçma sapan yerlere atıp kaybettiğimiz ve akabinde yediğimiz kontraları bir tekrar izlesin.

Müthiş bir takım kuruluyor, 8 numara da alındığı taktirde hocanın iyi futbol için hiçbir bahanesi kalmaz. Gerisi onun ve ekibinin işidir.
Bak cevap yazdığım mesajına dair hiçbir şey yok bu mesajında. Konuştuğumuz konunun bağlamına uygun cevap verirsen sevinirim. Rashica'yı isteyen insanların gram umrunda olmazdı Ziyech, çünkü tam olarak istemediğimiz profilde bir adam.

Mevzu ille de Rashica değildi, bulabiliyorsan benzer şeyleri yapabilecek bir adam alırdın. Senin bu haterlığının da oturduğu makul bir zemin yok. Adam girmiş takıma takım top oynamaya başlamış. Adamın hücumda katkısı gayet iyi dk-gol-asist oranı gayet iyi. Üstüne 4 mevki yedekliyor. Yedek kalmayı sorun etmiyor, yaşı 26, yıllık ücreti düşük. Oyunu genişletiyor ve hayvan gibi bek kovalıyor, oyunun her tarafında var. Bul bana benzer topçuyu onu isteyeyim. Tete'nin de profil olarak bu özelliklerle uzaktan yakından ilgisi yok. Tete alınsa da Rashica alınabilirdi btw. Kaldığı senaryoda Zaniolo'dan da Tete'den de alırdı formayı zaten.

Ülke içi takımlara oyuncu kiralaniyorsa kesin olarak yönetimden birilerin Ahbab çavuş ilişkisi vardır
5kurus para almadan dağıtıyoruz kimse hesap sormuyor nasıl olsa

Hücum hattımıza bakar mısınız?

İcardi (mükemmel pas mükemmel bitiricilik)
Zaha (mükemmel dribbing mükemmel hız)
Ziyech (mükemmel dribbing mükemmel paslar mükemmel şutlar)
Teteb(mükemmel paslar mükemmel dribbing)

İleri hatta 3 tane dribbing yapabilen adam ve icardi gibi onlari paslarıyla besleyebilecek türünün son örneği 9 no.

Birileri kadro mühendisliği kötü mü demişti?
Anlatamıyoruz malesef renktaş on numara kadro oldu. Bu sene adam eksilterek gideceğiz kaleye arkaya koşu yaparak değil tek eksik torreiranın yanına ısıracak 1 adam daha.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yabancı sınırından dolayı Kerem A. kesin oynayacak sağ kanat Zaha'mı olacak o zaman? Ben bunu oturtamıyorum. Zaha- Ziyech- Kerem, Ziyech- Kerem- Zaha, Ziyech- Zaha- Kerem hangisi acaba?
ziyech ortaya yerleşir. kerem ve zaha'yı uyum sağlayana kadar sağa sola dolaştırıp deneriz. hangi düzen daha uyumlu görünürse onunla devam ederiz. şimdilik net bir şey söylemek zor.

öte yandan tete'ye yer kalmıyor maalesef. eğer zaha ya da ziyech arızalı çıkarsa onlardan birinin yerine geçer. bu olmazsa ekseriyetle kulübeden gelir gibi.

topun kıymetini bilmeyen ne kdr adam varsa doldurduk takıma
İki bilek hareketi yapan ne kadar gerizekalı varsa bayılıyorlar izlemeye, ondan. Akıl mantık işi değil böyle bir kafayla ortak paydada buluşmak çok zor. Yarın öbür gün bu hurmalar ardımızı tırmaladığı zaman ilk ağlayanlar bu isimli topçu sevdalıları olacak buralarda. Suç bunlarda değil ama Icardi gibi 3 adam alacağım diyende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt