Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.828
- 21.707
- 1.848
foruma üye olduğumda musap moderatördü. benim doğrulamayı o yapmıştı. fenerliymiş hafbliymiş maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
foruma üye olduğumda musap moderatördü. benim doğrulamayı o yapmıştı. fenerliymiş hafbliymiş maalesef
Yabancı sınırından dolayı Kerem A. kesin oynayacak sağ kanat Zaha'mı olacak o zaman? Ben bunu oturtamıyorum. Zaha- Ziyech- Kerem, Ziyech- Kerem- Zaha, Ziyech- Zaha- Kerem hangisi acaba? Kerem becerebilir ve üstüne tekrar koyabilirse bizim ve Kerem'in kendisi için en hayırılısı Ziyech- Kerem- Zaha olur bu arada. Tete ilerleyen süreçte Ziyech'i keser futboluyla nedense ben Tete'ye ciddi güveniyorum.Zaten orası için alınıyor
senden de süphe edelim o halde!!foruma üye olduğumda musap moderatördü. benim doğrulamayı o yapmıştı. fenerliymiş ha![]()
Yanlıştopun kıymetini bilmeyen ne kdr adam varsa doldurduk takıma
musapın yerine ben geldimsenden de süphe edelim o halde!!
Bak cevap yazdığım mesajına dair hiçbir şey yok bu mesajında. Konuştuğumuz konunun bağlamına uygun cevap verirsen sevinirim. Rashica'yı isteyen insanların gram umrunda olmazdı Ziyech, çünkü tam olarak istemediğimiz profilde bir adam.Takım yerinde duruyor zaten, üstüne de net eklemeler yapılmış. Geçen yıl 5 maç oynamış Zaniolo ve Rashica gitti diye takım dağılacak aynen. Rashica gitmiş yerine daha genci ve daha yeteneklisi gelmiş. (Tete).
Üstüne de 10 numaraya müthiş bir topçu alınmış ki sağ kanadı da yedekliyor zaten.
Takılıp kalmışsınız Rashica da Rashica. Takımın şu an asıl eksikliğinin 10 numara ve 8 numara olduğunu hala idrak edemeyen gitsin Mertens'in devrede toplam 10 defa topa dokunduğu için topu kullanırken saçma sapan yerlere atıp kaybettiğimiz ve akabinde yediğimiz kontraları bir tekrar izlesin.
Müthiş bir takım kuruluyor, 8 numara da alındığı taktirde hocanın iyi futbol için hiçbir bahanesi kalmaz. Gerisi onun ve ekibinin işidir.
Vay bee benim doğrulamamı da gsc root yapmıştı yüz yıllar evvelforuma üye olduğumda musap moderatördü. benim doğrulamayı o yapmıştı. fenerliymiş ha![]()
musap hakkında gerekli acıklamayı yapalıma sporda transfer açıklama videoları dönüyor bjk ve fbnin amatörlük göz kanattı açıklama işinde de en iyi videolar bizde
kim dedi lanGalatasaray'a 6s diyen adam başka ne olabilir reco
Anlatamıyoruz malesef renktaş on numara kadro oldu. Bu sene adam eksilterek gideceğiz kaleye arkaya koşu yaparak değil tek eksik torreiranın yanına ısıracak 1 adam daha.Hücum hattımıza bakar mısınız?
İcardi (mükemmel pas mükemmel bitiricilik)
Zaha (mükemmel dribbing mükemmel hız)
Ziyech (mükemmel dribbing mükemmel paslar mükemmel şutlar)
Teteb(mükemmel paslar mükemmel dribbing)
İleri hatta 3 tane dribbing yapabilen adam ve icardi gibi onlari paslarıyla besleyebilecek türünün son örneği 9 no.
Birileri kadro mühendisliği kötü mü demişti?
ziyech ortaya yerleşir. kerem ve zaha'yı uyum sağlayana kadar sağa sola dolaştırıp deneriz. hangi düzen daha uyumlu görünürse onunla devam ederiz. şimdilik net bir şey söylemek zor.Yabancı sınırından dolayı Kerem A. kesin oynayacak sağ kanat Zaha'mı olacak o zaman? Ben bunu oturtamıyorum. Zaha- Ziyech- Kerem, Ziyech- Kerem- Zaha, Ziyech- Zaha- Kerem hangisi acaba?
İki bilek hareketi yapan ne kadar gerizekalı varsa bayılıyorlar izlemeye, ondan. Akıl mantık işi değil böyle bir kafayla ortak paydada buluşmak çok zor. Yarın öbür gün bu hurmalar ardımızı tırmaladığı zaman ilk ağlayanlar bu isimli topçu sevdalıları olacak buralarda. Suç bunlarda değil ama Icardi gibi 3 adam alacağım diyende.topun kıymetini bilmeyen ne kdr adam varsa doldurduk takıma
Musap olm. 6s ve cincon dediği günleri çok net hatırlıyorum. şakasına söylediğini belirtmişti daha sonrakim dedi lan