Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanımıyorum ama , bir defa 6s
birkezde Cimbom yerine cincon yazmıştı
klavyede hangisini fazla kullanırsanız otomatik düzeltme fazla kullanılan kelimeyi yazar , ama dediğim gibi tanımıyorum, belki yüz yüze tanıyanlar vardır
Beraber Göttingen merkezinde döner yemiştik. Orada gayet efendi ve sakin biri gibi davraniyordu...

yalnız şimdi bir de ziyech'in form tutmasını bekleyeceğiz.

gruplara kalırsak bu takım ilk cl haftasında tam anlamıyla hazır olur diyemiyorum.

Orta saha için aradığımız her özelliği taşıyan bir oyuncu var o da Guendouzi.
Orta saha oyuncusu için gayet iyi olan çabukluğu var.
Driblingi var.
Pas kalitesi ve pas isabet oranı yüksek.
Top çalma, araya girme ve ikili mücadale kazanma oranı yüksek.
Bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Kendisini sahanın her yerinde maç sonuna kadar görebilirsiniz.
Üstüne üstlük rakibin sinirini bozan bir tipi ve karakteri var.

Maas dogruysa, Ramos ve üstüne yüksek maliyetli bir OS gelirse, SL yaparsak bile zarar aciklariz bu gidisle. Birde Reis yanlis birsey yapip 1 Euro 40 Liraya ucarsa, rezalet olur

twitter da chelsea taraftari bayram ediyor ziyech gitti diye. ben hic izlemedim adami sebebi ne

Torreira'nın yanına çift yönlü kaliteli bir takviye gelirse kadromuz çok üst seviye hale gelecek bence transfer döneminde herşey iyi gidiyor şu anlık.

Son düzenleme:
Dünkü maçta fahiş bir hata yapmasına rağmen Emin Bayram çok iyi top oynadı. Birinci stoper alternatifi Emin'dir şu şartlarda. Ben bu sezondan sonra değerini katlayacağını düşünüyorum. Bazı maçlarda Emin - A.kerim bile oynayabilir ligde..

Bak cevap yazdığım mesajına dair hiçbir şey yok bu mesajında. Konuştuğumuz konunun bağlamına uygun cevap verirsen sevinirim. Rashica'yı isteyen insanların gram umrunda olmazdı Ziyech, çünkü tam olarak istemediğimiz profilde bir adam.

Mevzu ille de Rashica değildi, bulabiliyorsan benzer şeyleri yapabilecek bir adam alırdın. Senin bu haterlığının da oturduğu makul bir zemin yok. Adam girmiş takıma takım top oynamaya başlamış. Adamın hücumda katkısı gayet iyi dk-gol-asist oranı gayet iyi. Üstüne 4 mevki yedekliyor. Yedek kalmayı sorun etmiyor, yaşı 26, yıllık ücreti düşük. Oyunu genişletiyor ve hayvan gibi bek kovalıyor, oyunun her tarafında var. Bul bana benzer topçuyu onu isteyeyim. Tete'nin de profil olarak bu özelliklerle uzaktan yakından ilgisi yok. Tete alınsa da Rashica alınabilirdi btw. Kaldığı senaryoda Zaniolo'dan da Tete'den de alırdı formayı zaten.
Aldırsaydı hoca bu kadar çok istiyorsa sanki taraftarın yorumlarına göre mi transfer yapıyorlar. Almak istesek 50 defa almıştık şu ana kadar. Tete'ye verilen imza parasının üzerine 2 koyar, yıllık ücretinden 1 çıkarsak Rashica rahat alınırdı. Hocanın bu konuda fikrini kimse bilmiyor. Demek ki o da onay vermiş bu işe. Yönetim illa ben bunu alıyorum sen de oynatacaksın dememiştir herhalde. Zaha'yla da Tete ile de aylardır biz de görüşüyormuşuz. Tete'ye başta sıcak bakmayıp sonra isteklerini düşürünce ok vermişiz.
Rashica/Kerem ile farklı bir oyun oynarsın, Zaha-Tete ile farklı bir oyun oynarsın. Rashica gitti diye takım kötü oynayacak söylemlerine katılmıyorum ben. Bu konudaki en yüksek muhalifliğimin sebebi budur. Bu kadroya bir oyun bulamıyorsa hoca, gitsin zaten. Oynatacak adam bulunur illa ki geçen sene de her şeyin güllük gülistanlık olmadığını herkes biliyor. Icardi-Gomis ve zaman zaman Abdülkerim filan kaç defa ipten aldı takımı. Buna 2. devre de dahil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt