Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha'dan ilk iki maçta oynadığı 20-30 dakikadan nasıl bir vibe aldınız?

bence deli gibi yetenekli ama fazla bireysel gibi geldi. bir de kişilik olarak biraz ters ve içine kapanık gibi. işler kötü giderse arızaya bağlayabilir. allah'ım lütfen bu adam tutsun yaa.

tutarsa efsane, tutmazsa büyük sıkıntı gibi.

Mert koyu, duygularini bazen kontrol edemeyen Galatasarayli yav. Adamlar CS GO oynadigimda NKFVAS, Yengec Fener falan gibi Nicklerle oynadigi oluyordu

dediklerinde %100 haklısın, demek istediğim biz ordan bi şekilde galip gelmeliydik kalitemizle

fark çok fazla çünkü. icardinin kafası hariç pozisyonumuz yok nerdeyse.
Kerem'in ceza sahası içinden ve hemen dışından gelişine denediği 3 pozisyon var. Maç başında ve ilk yarı sonunda Mertens'in var. Özellikle ilk yarı sonu Mertens'in kötü kontrolü sonra Sergio topu havaya kaldıracağına yerde tutsa mal gibi havaya kaldırıp kalecinin ellerine vermişti. 1 tanesi gol olsa çok rahat kazanacaktık aslında. Ama oyun kötüydü ve Okan hocanın hamleleri de yanlış olunca o kadar hazır olmayan adamı bir den almamalıydı beraberlik oldu. Okan hocanın takımları lige kötü başlayıp sonradan açılır genelde bir de yeni transferlerin kamp yapmamış ve hazır olmayışı, Torreira'nın sakatlığı derken böyle oldu. Milli araya kadarda ciddi zorlanacağız bence minimum kayıpla oraya girmeliyiz milli ara çok iyi adeta mini bir kamp gibi oradan sonrada oyun kalitemizde ciddi artış olacağını düşünüyorum.

Ben kimsenin avukatligini yapmam ama birisine kus hakareti forum kurallarina göre ceza gerektiriyor.

Mesela bana kus muammelesi cekilmesinden asiri derecede rahatsiz olurum. Baska bir seyler döndüyse bunu bilemem ama yapmayin. Hos degil bana göre.

Yabancı sınırından dolayı Kerem A. kesin oynayacak sağ kanat Zaha'mı olacak o zaman? Ben bunu oturtamıyorum. Zaha- Ziyech- Kerem, Ziyech- Kerem- Zaha, Ziyech- Zaha- Kerem hangisi acaba? Kerem becerebilir ve üstüne tekrar koyabilirse bizim ve Kerem'in kendisi için en hayırılısı Ziyech- Kerem- Zaha olur bu arada. Tete ilerleyen süreçte Ziyech'i keser futboluyla nedense ben Tete'ye ciddi güveniyorum.
Bazilari Kerem'i yedege yazmaya basladi o yuzden kadro konusunu hoca iyi dusunup ayarlar diye dusunuyorum bu kadar transferden sonra kolay olmayacak.

Günay
Boey kaan abdüs angelino
Torreira dominguez
Tete ziyech zaha
İcardi

lig icin gayet yeterli. rotasyonda da kerem a barıs kazım kerem d yerli olarak

okan hoca 2 maç daha puan kaybı yaşarsa gökyüzünde belirecek o görüntü

1692195118008.webp

Bu ne yhaa😆

Ilginç olan sey su: Tadic'e gelince sadece Ajax'ta senelerdir süper istatistik yapmis ve herkes ona dayanik WOW derken, aynisini yapmis Ziyechi begenmiyor.

Ziyech Sampiyonlar Liginde 40 maçta 8 gol ve 10 assist yazmis. Nerdeyse her iki maçin bir tanesinde gol katkisi.

Tadic Eredivisie'de 241 maçta 105 gol ve 112 assist yaparken (toplam 217 g/a = 0,90 maç g/a)

Ziyech 216 maçta 79 gol ve 97 assist yapmis (toplam 176 g/a = 81 maç g/a).

Tadic'in bu istatistiklerin içinde 42 penalti dahilken Ziyech'in penalti sayisi 1.

Ziyech'te istatistik önemli degilken Tadic'e 4 yas daha yasli olmasina ragmen 'woow Tadic müthis, gol ve assist sayisina bak' yapilan abartili muhammelesi çok ama çok komik.

Ziyechin 2022-23 sezonu chelsea de toplam aldigi sure 900 kusur dk. Sakatliksa sebep sikintili. Hic kampta yemedi. Umarim sans yanimizda olur. Hep en iyi olasiliklara zar atiyoruz.

Gelen oyuncuların neredeyse hiçbirinin hazır gelmemesi handikap. Ligde ilk 5 haftayı min. puan kaybıyla geçmeliyiz. Sonrasında birşeyler oturur.
Puan kaybı çok olursa düşen motivasyonla kağıt üstünde çok iyi olduğunu düşündüğümüz transferlerinde anlamı olmayacak.

Ben kimsenin avukatligini yapmam ama birisine kus hakareti forum kurallarina göre ceza gerektiriyor.

Mesela bana kus muammelesi cekilmesinden asiri derecede rahatsiz olurum. Baska bir seyler döndüyse bunu bilemem ama yapmayin. Hos degil bana göre.

Bana kus dedi biri burda sebebsiz bende küfür ettim, bana ban ona bisey vermediler, kus dan büyük hakaret mi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt