Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Molde yi ne yapıp edip geçmemiz lazım ekonomik olarak bizi çok rahatlatır şampiyonlar ligine kalmamız.Ondan sonra gruplar da 3.olsak da olur UEFA ya gideriz.Uefa demişken Ziyech bjk nin çeyrek final oynadığı sezon nerdeyse tek başına yaptigi asistlerle Ajaxi finale kadar çıkarmışti böyle bir adam alıyoruz.

Oynamaya hazır en iyi 8 yabancını yazarsan 11'e, kalan boşlukları herhangi 3 yerliyle doldurduğun zaman lig seviyesinde kalitede önemli bir düşüş yaşamazsın. Derbiler dahil tüm maçlar kazanılabilir. Onun için yabancı sınırına takılmamak gerekir. En rahat kulüp biziz o konuda. Bizi rahatsız hissettiren tek şey her mevkide çok çok iyi yabancılarımızın olması.
hayir bizi rahatsiz eden sey orta sahamizin olmamasi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şuanki kadro planlaması iyi gidiyor diyen adam futboldan 1 gram anlamıyordur.

Ben kaç gram anlıyorum bilmem ama iyi diyen anlamıyodur ondan eminim.

Bizi direkten döndürecek 2 hamle ve 6-7 satış yaptık yaptık , yoksa geçmiş olsun. Herkes burda dediğimize "maalesef" tıpış tıpış gelir.

Takımdan ciddi şekilde soğudum, zaten hazırlık maçlarından beri bir halt oynadığımız da yok.

Sahada birbirinden habersiz bir avuç topçu.

Bende suana kadar iyi vibe alamadim takimdan. Kaos, ne oynadimiz belli degil, chemistry sifir. Insallah toparlariz. Trabzonu kesin yenmemiz lazim, Molde maclari cok önemli buradan kazasiz cikmak sart yoksa hersey alt üst olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt