- 3 Temmuz 2012
- 141.346
- 89.349
- 5.478
hadi biz cl gidiyozda bu kadar para harcıyoz diger takımlar bizim gazımıza niye geliyor anlamıs degilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bunların aması
arap olması mı
tüm satırları cürüten olay
yapma masonırkçılığı sevmem
O baba sana da getirmez gibi. Beleş imza parası+yüksek komisyon derdindeFirsattttttttt
hayir bizi rahatsiz eden sey orta sahamizin olmamasi.Oynamaya hazır en iyi 8 yabancını yazarsan 11'e, kalan boşlukları herhangi 3 yerliyle doldurduğun zaman lig seviyesinde kalitede önemli bir düşüş yaşamazsın. Derbiler dahil tüm maçlar kazanılabilir. Onun için yabancı sınırına takılmamak gerekir. En rahat kulüp biziz o konuda. Bizi rahatsız hissettiren tek şey her mevkide çok çok iyi yabancılarımızın olması.
okko neden cvp yazmıyon alıntıya yau?ırkçılığı sevmem
Ulan ben uyeligimi dogrulatacagim diye GS Store'dan aldığım ürünlerin faturasına kadar istediniz bu kuşlar nasıl üye oluyor eyyyy yonetimmmforuma üye olduğumda musap moderatördü. benim doğrulamayı o yapmıştı. fenerliymiş ha![]()
hamsileri yenersek toparlanırızTakımdan ciddi şekilde soğudum, zaten hazırlık maçlarından beri bir halt oynadığımız da yok.
Sahada birbirinden habersiz bir avuç topçu.
bana dogrulama yapılmamıstıUlan ben uyeligimi dogrulatacagim diye GS Store'dan aldığım ürünlerin faturasına kadar istediniz bu kuşlar nasıl üye oluyor eyyyy yonetimmm
Takımdan ciddi şekilde soğudum, zaten hazırlık maçlarından beri bir halt oynadığımız da yok.
Sahada birbirinden habersiz bir avuç topçu.