Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık kadro planlamasını takip ve tahmin ederek anlamaya ve geliştirmeye çalışmayı bıraktım. Gelsin anasını satayım, Ziyech de gelsin, Alexis de gelsin, Fofana da gelsin, Genduzi de gelsin, Ramos da gelsin, Gravenberch de gelsin, Felix de gelsin, Uğurcan da gelsin, Icardi'yi satalım gelir yaratalım, BJK'ye 12m ödeyip Rashica'yı alalım, Zaha'yı FB'ye yıllık 10m'dan 2 sezon kiralayalım, Yunus'u Leicester'a satıp 3m'a geri kiralayalım, Yusuf Basel'de 10 maça çıkarsa zorunlu opsiyon devreye girsin, 15 maça çıkarsa iptal olsun, 20 maça çıkarsa BJK'ye gitsin, Bakambu bizle sözleşmesini feshedip BAE'de nihai kararını versin, Angelino yedek kalsın yerine Tete sol bek oynasın, Morutan kadroda kalsın ama zorla Türk yapılsın, Demirbay İtalya milli takımına geçsin, Mars'tan bir tane wonderkid alalım ama Türki cumhuriyet saydıralım... Yeter be...

takımın temposu beni acayip derecede irite ediyor.

boey ve torreira harici hepsi ayağına top bekliyor pres yapmaktan acizler , ayaklarına top geliyor 30 saniye dürtmekle uğraşıyorlar.

bütün her şeyden önce buna bir çare bulunması gerekiyor.

babel belhanda feg falcao varkende böyleydi 3 dk da anca geçiyorduk orta sahayı

zaniolo dan iyi para geleceğini düşünürsek ortasaha merkeze biraz para harcamalıyız hem yatırım hemde kaliteyi arttırmak için
Youssouf Fofona
Ryan Gravenberch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt