Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon dışında son 5 sene 35 maçın altına düşmeyen adamın ne gibi bir sakatlık durumu var da sürekli gündem oluyor.

Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)
Uzun kollu mu? Arabaya biniyorum 45 derece gösteriyor... :)

Yener ince zaten yalniz dönecekti.sabahtan beri 50 kere yazdık,beni mi engllediniz de görmüyorsunuz

Karman çorman bir takım olduk

2011 de Beşiktaş

Fernandes-Guti-Quaresma-Simao-Almeida

Hattını kurmuştu. Arkasında galiba Aurelio ve Ernst de vardı.

2016 Fenerbahçe

Ozan
Topal
Josef
Nani
van Persie

Gibi bir şey yaptı.

Kimse topu bırakmıyordu.

Beşiktaş 2010-2011 özellikle çok üst düzeydi ama olmadı.

Tete
Zaha
Kerem
Ziyech
İcardi

de kağıt üzerinde havalı ama Zaha top alamayınca çıldırıyor her top ona gelsin istiyor, Kerem geçişte sürekli pozisyon kovalıyor iyi silah ama top kaybı oranı yüksek ve riskli oyun oynuyor. Tete daha bireysel becerisi yüksek dar alanda çalım seven biri topsuz koşuları da var ama aynı şekilde o da kendine oynar.

Ziyech de her top ona gelsin yönlendireyim ve hatta o takımın saha içi lideri ben olayım diyen bir profil.

Abi topsuz oyunda alanı kim daraltacak İcardi çok güzel yapıyordu bir de Rashica dengeliydi.

Şimdi kimse kalmadı İcardi dışında o da şu an 2 aylık hamlık ile gerisinde bunun.

Berghuis gibi bir tık daha düşük yetenekli ama fundamentali yüksek birine gitmeliydik bence.

Umarım pişman olmayıxZ

Ben gecen yaz Icardi'yi en çok isteyendim, su an Ziyech'i en az isteyenim. Bence berbat bir transfer ama umarım çok yanilirim ve çok faydalı olur.
tam bızım lıgın adamı.Gecen sene evraklar yetişse psg ye gıdıyordu..Bence hala transfer bıtmedı.Faydalı olacak hepımız göreceğiz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt