- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Geçen sezon dışında son 5 sene 35 maçın altına düşmeyen adamın ne gibi bir sakatlık durumu var da sürekli gündem oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da olurBana yazman lazım ilk
Transfer iptal olduğu dakika olursa yani o evetler hayıra dönerE forum istiyormuş bu adamın gelmesini neydi o 3 gibi girilen postlar
Uzun kollu mu? Arabaya biniyorum 45 derece gösteriyor...Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlarYarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler
![]()
Yener Ince yalniz geri dönüyomus
Kıskançlık...Geçen sezon dışında son 5 sene 35 maçın altına düşmeyen adamın ne gibi bir sakatlık durumu var da sürekli gündem oluyor.
Bende sssssssssssymmmmmmmiyim abi?Bjknin anasını sssssssssssymmmmmm
tam bızım lıgın adamı.Gecen sene evraklar yetişse psg ye gıdıyordu..Bence hala transfer bıtmedı.Faydalı olacak hepımız göreceğiz inşallah.Ben gecen yaz Icardi'yi en çok isteyendim, su an Ziyech'i en az isteyenim. Bence berbat bir transfer ama umarım çok yanilirim ve çok faydalı olur.
ıığğğh
apartmanla mı tanışacam