Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.064
- 41.763
- 3.413
Fedöcu itmeler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun kollu mu? Arabaya biniyorum 45 derece gösteriyor...![]()
sıcakta kavrulak mıbağdan diyorum
bensiz geçiyor günler hasıcakta kavrulak mı
bağ yine esiyor biraz
Aynen. Herkez biraz ezbere takiliyor. Ortalama Ajaxta 11km maç basi kosuyordu.Tüm forum Ziyech'in tamamen ileride ayağına top bekleyen bir futbolcu olduğuna eminse ben yıllardır farklı Ziyech izledim o zaman. Bu arkadaş göbekte oynarken de kenarda oynarken de top rakipteyken iyi defansif pozisyon alan, top kaybı olduğunda prese başlayan, gerektiğinde rakip bekini onlarca metre kovalayan oldukça çalışkan bir adam. Özellikle milli takım maçlarında genelde defansif rolü çok daha fazla oluyor yıllardır. Bence aşırı teknik olan her isim için biraz ön yargı ile ezbere yorum yapılıyor.
Zaha da yine aynı şekilde özellikle son iki sezonunda orta sahaya kadar gelip top alan, oyun kurulumuna doğrudan katılan, rakibi ısıran, basan bir adam oldu. Oynadığı takımda bunları gösterme şansı her maç zaten olmuyor ama bu görevler verildiğinde de bunları yapabilen adam.
Tete konusunda bir fikrim yok ama Zaha ve Ziyech'in tamamen ileride elleri belinde top bekleyen adamlarmış gibi anlatılması beni çok şaşırtıyor.
Her şeyi geçtim, Ziyech gibi bir çilingir mevcut kadromuzda yok, geçen sezon bunun eksikliğini çok ama çok çektik, bu sezonun başından beri de çekiyoruz. Ziyech gibi bir adamı oraya koyan yönetim, teknik ekip de bir zahmet arkasına adam almayı düşünüyordur diye düşünüyorum.
Şundan 5 6 sene önce olsa haklısın derdim renktaş ama şuan elit kulüpler dahil bir çok kulüp az biraz ışık gördükleri topçuları hemen transfer ediyorlar.Bu yüzden bu saatten sonra büyük şans öyle birini denk getirmekOrta sahaya Menajer sokuşturmasını bırakıp, 2 tane kariyer hedefi olan scout transferi yapmak bizim için en doğru yol olur.
alınan hiçbir oyuncunun kariyer hedefi yok, belki tete.
17hangisi genduzi
Karman çorman bir takım olduk
2011 de Beşiktaş
Fernandes-Guti-Quaresma-Simao-Almeida
Hattını kurmuştu. Arkasında galiba Aurelio ve Ernst de vardı.
2016 Fenerbahçe
Ozan
Topal
Josef
Nani
van Persie
Gibi bir şey yaptı.
Kimse topu bırakmıyordu.
Beşiktaş 2010-2011 özellikle çok üst düzeydi ama olmadı.
Tete
Zaha
Kerem
Ziyech
İcardi
de kağıt üzerinde havalı ama Zaha top alamayınca çıldırıyor her top ona gelsin istiyor, Kerem geçişte sürekli pozisyon kovalıyor iyi silah ama top kaybı oranı yüksek ve riskli oyun oynuyor. Tete daha bireysel becerisi yüksek dar alanda çalım seven biri topsuz koşuları da var ama aynı şekilde o da kendine oynar.
Ziyech de her top ona gelsin yönlendireyim ve hatta o takımın saha içi lideri ben olayım diyen bir profil.
Abi topsuz oyunda alanı kim daraltacak İcardi çok güzel yapıyordu bir de Rashica dengeliydi.
Şimdi kimse kalmadı İcardi dışında o da şu an 2 aylık hamlık ile gerisinde bunun.
Berghuis gibi bir tık daha düşük yetenekli ama fundamentali yüksek birine gitmeliydik bence.
Umarım pişman olmayıxZ
Kesinlikle. Hic gerek yok fofana ya bile bu durumda.Gedsonun transferi için benfica ile görüşmeye başlanmıştır diye kapa bildirim vereceksin gedsona da 4 milyon Euro teklif edeceksin karışsın i.neler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ramosla beraber 1 stoperle daha mı görüşülüyormuş 3-4 saatlik akışa hakim değilim knk. özet geçseneBosverin bjk'yi biz orta saha transferine odaklanalim. Hafta sonu Trabzon maci var cok onemli.