Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun kollu mu? Arabaya biniyorum 45 derece gösteriyor... :)

Vay arkadas.. Gerci arabalar isininca 50'de gosterir de. Neden sordum, gecen yaz boyleydi getirmedim aksamlari baya serindi. Hallederim de iste son kontrolleri yapiyorum bir danisayim dedim siz sevgili renkdaslarima. bir tane gomlek aldim uzun kollu kalani sort tisort zaten :)

Artık lig başladı. CL playoffları geldi çattı. Artık şu transferi bitirin de her kafadan bir ses çıkmasın. Hoca da, futbolcular da taraftar da rahatlasın. Ne kadar sancılı bir transfer dönemi oluyor.

Tüm forum Ziyech'in tamamen ileride ayağına top bekleyen bir futbolcu olduğuna eminse ben yıllardır farklı Ziyech izledim o zaman. Bu arkadaş göbekte oynarken de kenarda oynarken de top rakipteyken iyi defansif pozisyon alan, top kaybı olduğunda prese başlayan, gerektiğinde rakip bekini onlarca metre kovalayan oldukça çalışkan bir adam. Özellikle milli takım maçlarında genelde defansif rolü çok daha fazla oluyor yıllardır. Bence aşırı teknik olan her isim için biraz ön yargı ile ezbere yorum yapılıyor.

Zaha da yine aynı şekilde özellikle son iki sezonunda orta sahaya kadar gelip top alan, oyun kurulumuna doğrudan katılan, rakibi ısıran, basan bir adam oldu. Oynadığı takımda bunları gösterme şansı her maç zaten olmuyor ama bu görevler verildiğinde de bunları yapabilen adam.

Tete konusunda bir fikrim yok ama Zaha ve Ziyech'in tamamen ileride elleri belinde top bekleyen adamlarmış gibi anlatılması beni çok şaşırtıyor.

Her şeyi geçtim, Ziyech gibi bir çilingir mevcut kadromuzda yok, geçen sezon bunun eksikliğini çok ama çok çektik, bu sezonun başından beri de çekiyoruz. Ziyech gibi bir adamı oraya koyan yönetim, teknik ekip de bir zahmet arkasına adam almayı düşünüyordur diye düşünüyorum.
Aynen. Herkez biraz ezbere takiliyor. Ortalama Ajaxta 11km maç basi kosuyordu.

Galatasaray Adana'ya karsi oynarkem nisandaki takimin en fazla kosmus 5 oyuncumuzun mesafelerine bakin.

Bi arada bi altindaki sayfanin verisine göre 2019da ortalama Ziyech in maç basi top kaybi 2

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230816_232524_Chrome.webp
    Screenshot_20230816_232524_Chrome.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20230816_233252_Instagram.webp
    Screenshot_20230816_233252_Instagram.webp
    43 KB · Görüntüleme: 85
Orta sahaya Menajer sokuşturmasını bırakıp, 2 tane kariyer hedefi olan scout transferi yapmak bizim için en doğru yol olur.

alınan hiçbir oyuncunun kariyer hedefi yok, belki tete.
Şundan 5 6 sene önce olsa haklısın derdim renktaş ama şuan elit kulüpler dahil bir çok kulüp az biraz ışık gördükleri topçuları hemen transfer ediyorlar.Bu yüzden bu saatten sonra büyük şans öyle birini denk getirmek

Türkiye’nin Suudi Arabistanıdır Fenerbahçe. Bir oyuncu transfer tercihini Fenerbahçe’den yana kullanıyorsa bunun tek nedeni kat kat fazla paraya oynama şansıdır.

Proje, vizyon, başarı hırsı aranmaz. Türkiye’nin MLS’idir Beşiktaş.
Bir oyuncu transfer tercihini Beşiktaş’tan yana kullanıyorsa bunun nedeni küçük takımların büyük kahramanı olma arzusudur. Zorluktan, mücadeleden kaçan, başarıya dair ümidi kalmayanların son umudu, sığınacağı son limandır.

Türkiye’nin Şampiyonlar Ligidir Galatasaray. Bir oyuncu transfer tercihini Galatasaray’dan yana kullanıyorsa gözünü tepelere dikmiştir. Vitrine çıkıp kendini göstermek için, işinde zirveye çıkmak için, potansiyelini maksimum seviyeye çıkarmak için Galatasaray’ı seçer. Vizyonerdir, hırslıdır, güçlüdür. Kısacası daha yapacak çok şeyi vardır…

Cok begendim sizle paylasmak istedim

Hani her mahallede bıçkın delikanlısı olur,herkes hayrandır,kızlar erir tükenir. Bide kalleş mi kalleş düşmanı olur,yavşaktır,haindir,hertürlü düşmanlığı benimser üzerinde taşır. Birde yancısı olur. Heh işte bizde o mahallenin bıçkın delikanlısıyız,fb düşman,bjk de yancısı.

Benzetme yaptım ama Haluk’ların dediği doğru ise bu Rashica transferinin foncusu Koç Ali. Ki oda önemli değil ama bunlar eskiden de birlik idiler. Yazık milleti birbirine düşman ediyorlar. Bu ülkenin gençlerine yazık kere yazık.

Nur Çebi taraftarin gönlünü almak için provokasyon yapmış olabilir tıpkı sayın Ali Y. Kıç sürekli bize jpedro irfan gibi tansfer çalım atması gibi.

Karman çorman bir takım olduk

2011 de Beşiktaş

Fernandes-Guti-Quaresma-Simao-Almeida

Hattını kurmuştu. Arkasında galiba Aurelio ve Ernst de vardı.

2016 Fenerbahçe

Ozan
Topal
Josef
Nani
van Persie

Gibi bir şey yaptı.

Kimse topu bırakmıyordu.

Beşiktaş 2010-2011 özellikle çok üst düzeydi ama olmadı.

Tete
Zaha
Kerem
Ziyech
İcardi

de kağıt üzerinde havalı ama Zaha top alamayınca çıldırıyor her top ona gelsin istiyor, Kerem geçişte sürekli pozisyon kovalıyor iyi silah ama top kaybı oranı yüksek ve riskli oyun oynuyor. Tete daha bireysel becerisi yüksek dar alanda çalım seven biri topsuz koşuları da var ama aynı şekilde o da kendine oynar.

Ziyech de her top ona gelsin yönlendireyim ve hatta o takımın saha içi lideri ben olayım diyen bir profil.

Abi topsuz oyunda alanı kim daraltacak İcardi çok güzel yapıyordu bir de Rashica dengeliydi.

Şimdi kimse kalmadı İcardi dışında o da şu an 2 aylık hamlık ile gerisinde bunun.

Berghuis gibi bir tık daha düşük yetenekli ama fundamentali yüksek birine gitmeliydik bence.

Umarım pişman olmayıxZ

Tarihimizin en iyi kadrolarından birine sahibiz. 2 sene önce bu isimlerden birisi gelse havaya uçardık. Yerli kadromuz bile son yılların en iyisi bırakın Kerem'i Barış Alper kalitesinde bile yerli oyuncumuz yoktu. Bu kadroyu verimli kullanıp şampiyon olmaya bakmalıyız önümüzde hiçbir engel yok. Çok daha kötü ve alternatifsiz kadrolarla başarılı olduk.

Ulan bu Eziktaş kadar aptal saptal bir kulüp görmedim. Vallahi fenere kurban olun bunların ezikliği karşısında;

1.Gedson olayında oyuncu Galatasaray kapısında yattı. Basiretsiz başkanmz sebebiyle mali şartları karşılayıp transfer ettiniz. Aynı şartları sağlasak oyuncu kimi seçerdi ACABA?????

2.Rashica bizle şampiyonluk yaşadı evet önemli bir oyuncu. Onun da aynı şartlar altında tercihi ACABA Galatasaray mı olurdu yoksa Bjk mi ??? Adam biz almayınca size gitti be sığırlar..

3.Bu Gedson naptı sizi şampiyon yapabildi mi???

4.Rashica yerine Ziyech cekmisiz daha hala çalım derdindesiniz
Feneri derdi biziz hadi anladık. Ama size ne oluyor siz rakip bile değilsiniz. Aşağılık kompleksi yüzünden kulübümüze saldırmayın!!!

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt