Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyek kontrollerde sınıfta kalmis
F3t3ynLXAAAT0Av.webp

Ne AVFC ne de biz açıklamadık hâlâ Zaniolo'yu
Ziyech'in sağlık taramasının tamamlanmasını bekliyoruz herhalde

Yalnız bu transfer döneminde önceki dönemlerdeki hata yapılmadı. Gidecek oyuncunun yerine önce oyuncu alındı sonra gitmesine izin verildi. Sanıyorum olası Nelson ayrılığı içinde aynı plan var.
Zamanında Meira'yı dönem ortasında gönderip Kewell'ı stopere çekmiş avrupa maçına çıkmıştık malum :)

Ziyech futbol oynamamak için hergun ısırgan otu tüttürmüs.

Ziyech'in ortası olmaz.Ya şov yapar ya rezil olur.Şov yaparsa eğer Tadic'ten çok daha faydalı olur.O da hollanda'da benzer istatistik yapıyordu Tadic'le.Bir de 5 yaş daha küçük Tadic'ten.

Kan testleri 3 ay öncesinden , detaylı sağlık kontrolleri tetenin sıkıntılı transferi korkmaya baslıyorum ilerisi için
Neyden korkuyon? Abi bu kadar korkuyorsanız herkesi izlemeyi okumayı bırakın rica ediyorum. Kendinize sözüne güvendiğiniz 3-5 kişi seçin sadece onları takip edin. Her kafadan çıkan sesi takip etmeye kalkarsan kendine yazık edersin.

Yalnız bu transfer döneminde önceki dönemlerdeki hata yapılmadı. Gidecek oyuncunun yerine önce oyuncu alındı sonra gitmesine izin verildi. Sanıyorum olası Nelson ayrılığı içinde aynı plan var.
Zamanında Meira'yı dönem ortasında gönderip Kewell'ı stopere çekmiş avrupa maçına çıkmıştık malum :)
Ve belki de finali görebileceğimiz bir sezonda Hamburg'a kendi sahamızda 2-0'dan maç verip elenmiştik :crushed:

yav uyuşturucu muhabbeti dolandığı için normal böyle bir test yapılması zaten.Ziyech de zaten kesin olmadığını bilmese ayak yapıp tamam gelmiyorum derdi , oyuncu emin ki kendinden okey vermiş böyle bir şeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt