Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de diyorum ki CL maçlarında çıkacak kadro :

Muslera 37
Boey 22
Nelsson 24
Abdulkerim 28
Angelino 26
Torreira 27
Transfer gelecek yanına yaşını bilmiyoruz pass
Tete 23
Ziyech 30
Zaha 30
İcardi 30

Ortalaması 27.7 yapıyor.
Bu mu veteran? Hadi senin paşa gönlün için ekleyeyim mertens ki genellikle bence bu kadro çıkacaktır ortalama 28.3 e denk geliyor.

Dolayısıyla bu takıma her şeyi diyebiliriz ama ilk 11 inin yaş ortalaması 27-28 bandında gezen takıma veteran diyemeyiz.

Kadro kurgusu, taktik, oyuncu profili eleştirilebilir fakat bu yaş ort sahip takıma veteran demeyi çözemiyorum. Bu karamsarlık neden anlayamıyorum.

Kaldı ki mevkilerden biri de kaleci, yaştan tamamen olmasa da en az etkilenen mevki. Onu çıkarınca yaş ort 27ye dayanıyor hemen hemen.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum yaştan da ziyade bu isimlerin tempoları, takım savunmasına etkileri de önemli. Olaya tek yönlü bakarsak 20 yaş ortalamalı takımlar herkesi süpürür gibi bir algı oluşur.

Neyse ben zorlamıyorum daha fazla, benim anlatmak istediğim belli. İnşallah sen haklı ol ben razıyım.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw uyuşturucu dediğin şey kanda en fazla birkaç gün durur. Uzun vade icin saca bakalir. Adamlar rutin kan kontrolu yapiyor. Her taşin altında gergedan aranıyor kafayi yememek elde degil.
Erden bey kaşla göz arasında 1 tel saçını da almıştır bir şekilde

Yaw uyuşturucu dediğin şey kanda en fazla birkaç gün durur. Uzun vade icin saca bakalir. Adamlar rutin kan kontrolu yapiyor. Her taşin altında gergedan aranıyor kafayi yememek elde degil.
29 gun kaldi,o 2 ortsaha için de kafa utuleyecekler

Yabancilar da sakatlik yok demiş ilk testler için,az sabir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt