Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve belki de finali görebileceğimiz bir sezonda Hamburg'a kendi sahamızda 2-0'dan maç verip elenmiştik :crushed:
o sene finale cikabilirdik hain adnan polat vermedigi zarar kalmamisti döneminde

emre de fenere gitti onun yüzünden o gün bugündür yakamizda bu lanet var, sonra gedson, simdi rashica

Beni linclemeyin sadece bir hissiyat
Sanki bu senenin en gereksiz hamlesi kerem d. olacak gibi geliyor
Ben Kerem D'nin en kritik hamlelerden biri olacağını düşünüyorum. Bireysel Performansı belirli bir çıtanın altına düşmediği sürece yedekten bile girse bir sürü önemli yabancı oyuncunun oynaması için kilit adam olacak.

Hagi sanki biraz hafif kalmış renktaş
Yo uzun zaman sonra aradığımız yetenek anlamında dedim.Yoksa efsane olmuş Avrupa da kupa kazandırmış oyuncumuzla kıyaslama anlamında söylemedim.Uefa ya gitsek Şampiyonlar Ligi'nde 3.olsak Ziyech takımı taşıyabilecek bir oyuncu.

Ben sahsen buyuk isimli oyuncu mevcut kadroya istemiyorum artik ama Ziyech transferinde gece ve sabah atilan tweetlere baktim, bjk ve kuslar 'insallah transfer yatar saglik kontrolunden gecemez' dediklerine gore hepsine got korkusu gelmis.
Dün o yalan haber çıkınca binlerce alinti yapmislar😀

Ortasahaya Torre ve Boey gibi adamlar bulmamiz lazimki bu Rasitciler sussun sanirsinki Rasitsa yapti bizi samp.Bizim yukselisimiz Torrenin performansimin yukselmesiyle basladi.Bi ara Torre bile elestiriliyordu cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt