Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendouzi neyse, kulübü satmak istiyor deniyor filan da Fofana nereden çıktı? Sadece temenni mi? Gündemi takip edemediğim için soruyorum...

Kutesaya kasımpaşa veya karagümrük teklif yapmıştır, türkiyeden teklif var dedilerse adamlar sadece Gsyi biliyordur haber o şekilde gerçekleşmiş olmalı

Ekli dosyalar

• bj03fiss33sa1.webp
    bj03fiss33sa1.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 35
Gündüzi bize gelirse saçlarını kısacık kestireceğini bilmeyen yoktur. TR'ye gelen futbolcuların %90'ı stil değiştiriyor.

Usta 1,5 maçta 45 top kaybı yapan adam ilk 11 oynamaz, takıma yazıktır günahtır, nerdeyse her aldığı topu rakibe atmış, hiç oynamasa daha verimli olurdu. Biz de burda takımı yerden yere vuruyoz, 8+3 var oh ne güzel sahanın ortasına da sıçsa forma kaybetme şansı yok adamın. En kötü Barışı koyar yada diğer kerem oynar ortada.
Aynen. 2-3 mac kesik yemeli. Yedege geçsin akillanir belki

Gel deli oglan, bizimle cos. Seni öyle bi terapi ederiz ki mutlulugun ne oldugunu yeni farkina varirsin.

3140E0A2-2744-4E1C-80D9-0F453892980B.webp

vasat kadromuzun berkan-taylan'la darmaduman ettiği marsilya'nın orta sahasına bu kadar yükselmek... Bilemedim...
İkinci maçta Morutan girene kadar orta sahayı affedersin tek başına hoplatan adamdı kendisi.
Ölüm presi ile anca durdurmayı başarmıştık. Golleri de kontra oyunla attığımız gerçeğini de unutmayalım.

Babel ve feghoulinin dahi pres yaptığı maç.

CL şartı olan oyuncu Ramos

Garantilenmesini bekliyor doğal olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt