Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abd spor kanali yaziyor ya, bilmiyorum abdli olmadigi kesin. Batar falan sıkıştırmış araya. Gscden olabilirBu konusan türk mü yaw
Galatasaray derken ingiliz aksani yok
AynenBasarili olamazsa iflas edebilirler diyor oraya dikkat ettin mi :d
Clyi bekliyoRamos haberleri de birdenbire kesildi
İnsanlar temennilerini dile getiriyor rdasGuendouzi neyse, kulübü satmak istiyor deniyor filan da Fofana nereden çıktı? Sadece temenni mi? Gündemi takip edemediğim için soruyorum...
Aynen. 2-3 mac kesik yemeli. Yedege geçsin akillanir belkiUsta 1,5 maçta 45 top kaybı yapan adam ilk 11 oynamaz, takıma yazıktır günahtır, nerdeyse her aldığı topu rakibe atmış, hiç oynamasa daha verimli olurdu. Biz de burda takımı yerden yere vuruyoz, 8+3 var oh ne güzel sahanın ortasına da sıçsa forma kaybetme şansı yok adamın. En kötü Barışı koyar yada diğer kerem oynar ortada.
Hemen zaniolo billur fotosu veya icardi'nin nah çekmesiMercato kaynaklı bir habere göre Olympique Marsilya, Matteo Guendouzi'nin satışından 25 m euro bekliyor.
![]()
Mercato : Le prix fixé par l'OM pour Mattéo Guendouzi
L'Olympique de Marseille est reversé en Ligue Europa suite à son échec face au Panathinaïkos en tour préliminaire de Ligue des champions. La situation financièrwww.90min.com
İkinci maçta Morutan girene kadar orta sahayı affedersin tek başına hoplatan adamdı kendisi.vasat kadromuzun berkan-taylan'la darmaduman ettiği marsilya'nın orta sahasına bu kadar yükselmek... Bilemedim...