Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu lazio ne her boka giriyor zaten kamadayi elimizden aldilar bir monchi iki lazio her transfer de karsimiza cikiyor

F3vDreCWgAAMcIH

Guendouzi için teklif vermişiz (zaten vermiştik)
Fener de teklif yapmış (Delirip bizden fazla bonservis ödeyebiliyorlar, yani transfer garanti değil demek ki)

O zaman milletin sürekli entry rt'leyip gaza gelmesinin sebebi ne? Dünden bugüne ne hareketlilik oldu ki delirdi şimdi millet. anlamadığım bir gazlama hali. Olursa herkes ben dedim desin diye herhalde.

guendouzi ve fofana 🫣
Yapalım bir kadro reis

-----------muslera-----------
Boey--nelson----apo---ang
-----------torreira---------------
---fofana------guendouzi----
Ziyec-------icardi-------zaha---

-----------gunay---------------
Dubua-kaan-emin--- kazım
------------berkan-------------
------kerem------mertens-----
Tete-------bakambu----kerem

Barış
Halil
İlhami

bu takıma partey torreira ikiliside çok iyi gider bütün seçenekler arasında 4 2 3 1 ileri 4 lüsü şu an düşündüğümüz gibi olacaksa parteyi isterim

ilgilendigimiz isimleri çok açık etmeye basladık son dönemde bu yuzden şikecisi tinercisi hepsi giriyor

bu gunduzi ve fofana da aynı sekılde anlasma noktasına gelmeden acık vermemek lazımdı

Sergio (31) - Demirbay (30)

Ziyech (30) - Mertens (36) - Zaha (30)

Icardi (30)

---------------

Kalede Muslera (37), ve gelirse Ramos (37) ile baya baya şöyle bir ekibin CL maçı ilk 11'ini oluşturma olasılığı var. 2-3 sene sonrasının veteran kadrosu olmaya aday. Ha yedekte de Bakambu (32) var bu arada.

Takım resmen ağam paşam ekibine döndü, herkes ayağına top ister artık.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık yaşlı oyunculara değil genç oyunculara ağırlık vermemiz gerektiğine katılıyorum ve mesela artık orta saha transfernin 26-27 yaşını geçmeyecek biri olması gerektiğini düşünüyorum AMA böyle normalde ideal kadromuzda olan Torreira'yı yazmayıp, sıklıkla göreceğimizi tahmin ettiğimiz şekilde Ziyech'i ortaya yazıp Tete'yi kanada koymak yerine artık yavaştan yedeğe ittirildiği belli olan son sezonundaki Mertens'li kadroyu tercih edip, Kerem Aktürkoğlu'ndan hiç bahsetmeyip, bir de "11'imiz olabilir" ifadene rağmen Boey-Nelsson-Angelino gibi daha genç oyuncuların olduğu defans hattını komple kadro kısmından silerek abartılı bir "yaşlı takım" imajı yaratmaya çalışmak da ayıp oluyor. İyi niyetinizi sorgulatıyor. "İhtimali var" diyerek de kendini aklıyorsun tabi. İhtimal var ama ideal kadromuz da değil. Kaleci hariç ideal kadromuzun yaş ortalaması da Kerem Aktürkoğlu'nu koymasak bile 27. Orta sahadan 30 yaşında biri eksilip genç biri gelirse az daha da düşebilir. Eleştirilerimizi karşıt argümanları da dikkate alarak objektif şekilde yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt