Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin Guendouzi ile ilgilenmesini şaşırtıcı hiç bir yanı yok . Hatta feneri suçlayacak bir durumda yok yeni ilgilenmiyorlar cengiz ile buna da teklif yapmışlar. Ve onlarda o bölgeye oyuncu arıyor. Guendozi ile Marsilya' nın son maç sonrası yaşadıklarından sonra tekrar teklif yapmaları normal. Yani diğer transferlere salça olmaları ile aynı şey değil. Yapacak bir şey yok istiyorsak alacağız. Fenerin ilgisi şu açıdan kötü olur teklif yükseltmek zorunda kalırız.

Takımı yaşlı göstermek için ilk 11 oynamayacak adamları yazmayalım lütfen. Bizim takım yaşlı falan değil, 30 yaş da yaşlı sayılmaz

Birde İsmail kartal deli gibi krunici istiyor. Ama fener yönetimi yanaşmıyor sanırım başka birini arıyorlar. Alsalarda şu krunici hem çok düz topçu hemde bizim hedefler ile ugrasmazlar.

Bentancur
Hojbjerg
De Paul
Rabiot
Veratti
Zielinski
Fabian Ruiz
Fofana
Gravenberch
Guendouzi
Wendel
Ndombele
Eriksen
Sabitzer
Joao Gomes
Luis Alberto
N. Dominguez
Andre Gomes
Koke
Chukwuemeka
Pogba
Thiago
Tolisso
Joao Mario
Naby Keita
Wijnaldum

Hangisi gelecek acaba?

Goretzka'yı yazmamışsın, hadi inşallah :)

Tek büyük Galatasaray’ımızın ve diğer 2 küçük Fb ve Bjk’nin sürekli aynı admaların çemberinde dönmesinden bıktım. Tek ayağı kesik sümüklü süloya talip olsak gidip isteyecek duruma geldiler.

Birde İsmail kartal deli gibi krunici istiyor. Ama fener yönetimi yanaşmıyor sanırım başka birini arıyorlar. Alsalarda şu krunici hem çok düz topçu hemde bizim hedefler ile ugrasmazlar.
İsmail Kartal istiyormuş fakat 7 m euro bonservis + 2.4 m euro oyuncuya maaş vermişler Milan kabul etmemiş hatta Pioli'de kalmasını istiyormuş şu an tamamen görüşmeler bitmiş hatta sürpriz birini bitirdiklerini konuşuyorlar bu gece ya da yarın kokusu çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt