Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.686
- 26.086
- 3.183
Hani bugün hareketli geçecekti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elini sallayan adama 20 milyon maaş veren adamlar, cafere bi 100lük ateşlerler clye alsın diyeAynen millet clye girmek icin ardını yirtsin, senin ekibin bile 3 eleme oynasın ama araplar sırf paralari var diye wc ile direkt katilsinlar. Gelsinler evet.
Neden admirim? Biraz sergene bagladin gibi bu aralar. Bende habire yildiz alinmasindan hoşnut degilim ama toreyra genduzi orta sahasi taşimaz mi ön hatti?
Kıvırcık bu Hint fakirini istememiş o yüzden kudurmuş diye yorumladım.Ekli dosyayı görüntüle 215435
Adami herkes yerin dibine sokmus dahada sokuyorlar . Florya suyu lazim buna
2 adet arap olması kaygılandırdı 3lü orta sahadanie heis
bana değil okan hocaya söyle.
1 ay kafadan kadroya almama takıntısı var adamda.
Bentancur
Hojbjerg
De Paul
Rabiot
Veratti
Zielinski
Fabian Ruiz
Fofana
Gravenberch
Guendouzi
Wendel
Ndombele
Eriksen
Sabitzer
Joao Gomes
Luis Alberto
N. Dominguez
Andre Gomes
Koke
Chukwuemeka
Pogba
Thiago
Tolisso
Joao Mario
Naby Keita
Wijnaldum
Hangisi gelecek acaba?
teşekkürler irfan hocaöyle bir takıntısı yok hocanın
almadığı oyuncular aylardır jogging bile yapmamış oluyor genelde
tete bodrumdan geldi, zaha disneyden, torreira kampı kaçırdı, ziyech aylardır topa dokunmamış ne yapsın
ismail krunici tanıyormuda istesin acaba inanıyomusunuz bunaBirde İsmail kartal deli gibi krunici istiyor. Ama fener yönetimi yanaşmıyor sanırım başka birini arıyorlar. Alsalarda şu krunici hem çok düz topçu hemde bizim hedefler ile ugrasmazlar.
İsmail Kartal istiyormuş fakat 7 m euro bonservis + 2.4 m euro oyuncuya maaş vermişler Milan kabul etmemiş hatta Pioli'de kalmasını istiyormuş şu an tamamen görüşmeler bitmiş hatta sürpriz birini bitirdiklerini konuşuyorlar bu gece ya da yarın kokusu çıkar.Birde İsmail kartal deli gibi krunici istiyor. Ama fener yönetimi yanaşmıyor sanırım başka birini arıyorlar. Alsalarda şu krunici hem çok düz topçu hemde bizim hedefler ile ugrasmazlar.