Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yetenek fukarası karaktersiz Raşit için yanıp tutustunuz Hüsnü kardeşinizin kalbini kirdiniz da ne oldu ?

Geçen sezon maçlardan sonra en çok senle biz giydiriyorduk kosovalı vasata diye hatırlıyorum. Nedense gittikten sonra takımın en önemli parçası ilan ettiler. Halbuki takım başta Icardinin bireysel yeteneği ve Torreira'nın büyük çabası ile ve Muslera'nın bazı maçlarda devleşmesi ile şampiyon olmuştu. Geri kalan herkes figürandı.

Buradan değerli GSC yönetimine çağrı yapıyorum
Bir ceza var ise herkese aynı şekilde uygulanmalı
Geçmişte duyumları yalan çıkan üyelere uygulanan tarife günümüzde aynı kaderi paylaşan üyelere de uygulanmalıdır düşüncesindeyim
Ya da bir daha transfer hakkında konuşmayacağının garantisini verebiliyorsa versin
Ben asla yazdıklarına inanmadım, inanmam da.. ama yazık günah inanan rtaşlarımız var.
Bir kişi popülerlik uğruna duyumcu ilan edilecek diye rtaşlarımız üzülmemeli. Bence..
Kendisini de etiketleyeyim ki arkasından konuşmak gibi olmasın

@Melikşah Aydoğan

Utanacak adam 1 yanılır olmadı 2 yanılır bırakır bu işi herif bozuk saat bile değil ya ben bu kadar tutturamayan bir insan görmedim bu herif muhtemelen pisuvara bile iseyemez sağa sola kaçırır.. Biraz utanması olan girer herkesten özrünü diler forumdan komple ayrılır..

Tabi ki istiyorum diyecek sonucta gecen sezon kullandigi bir oyuncuydu ve görüstügümüz biliniyordu. Istemiyorum mu diyecek.

Belki son anda bambaska bir alternatif olustu ve öyle bir karar alindi.

Belki Baturina tarzi hem kanat hem 10 oynayabilecek bir firsat geldi ayagimiza.

Bekleyip görmek lazim.

Rashica öncelik degil!!!
ziyech söylentisi yalandır mı diyorsun

inceden okan'ı yolculuğa çıkarmaya hazırlıyor bizim taraftar sosyal medyada gördüğüm kadarıyla

sıkıntılı.

tatminkar bir oyunla 2-3 maç gelmeli acilen.

Kendisine kızmıyorum, bu saçma sapan kadro planlamasına dur demediyse veya onay verdiyse zaten gitsin

Geçen sezon maçlardan sonra en çok senle biz giydiriyorduk kosovalı vasata diye hatırlıyorum. Nedense gittikten sonra takımın en önemli parçası ilan ettiler. Halbuki takım başta Icardinin bireysel yeteneği ve Torreira'nın büyük çabası ile ve Muslera'nın bazı maçlarda devleşmesi ile şampiyon olmuştu. Geri kalan herkes figürandı.

Bir de @Murat Kara ve @Recep Yıldırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt