Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki Sıraçhan'ı almışız kiralık vermeyelim Molde maçında sahada olsun.

Geçen sezon maçlardan sonra en çok senle biz giydiriyorduk kosovalı vasata diye hatırlıyorum. Nedense gittikten sonra takımın en önemli parçası ilan ettiler. Halbuki takım başta Icardinin bireysel yeteneği ve Torreira'nın büyük çabası ile ve Muslera'nın bazı maçlarda devleşmesi ile şampiyon olmuştu. Geri kalan herkes figürandı.
bir ara iyi performansı oldu hakkını verelim

ama sonlara doğru teklemeye başladı. epey eleştiri alıyordu. şampiyonluk gelince unutuluyor.

e normal degil mi? cunku o orta sahalar olmayinca aldiklarinin bir kiymeti kalmiyor. defans var orta saha yok, forvet var kale yok. bu bir takim oyunu kaliteyi kaliteli oyunculari bir arada oynatarak yakalarsin. orta sahan bossa 10 numaraya messiyi koy bi halt olmaz.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mutlaka orta saha transferinde geç kaldığımız açık fakat biraz tepkilerde fazla yükseliyoruz takıma bu kadar yatırım yapmış yönetim orta sahada da belli kalitenin altına düşmeyecektir.

Meliksahi buldum sonunda

1692133918297.webp

Zaniolo gitti
Rashica sinsi tinercilere kaptırıldı
Parades fred derken ikisini birden kaptırdık elimiz boş kaldı
Torreira sonraki turda yok orta sahamız folloş , ileri uç oyuncularımız hazır değil
Nelson da son hafta satılır stopersiz kalırız diye tahmin ediyorum

Buradan değerli GSC yönetimine çağrı yapıyorum
Bir ceza var ise herkese aynı şekilde uygulanmalı
Geçmişte duyumları yalan çıkan üyelere uygulanan tarife günümüzde aynı kaderi paylaşan üyelere de uygulanmalıdır düşüncesindeyim
Ya da bir daha transfer hakkında konuşmayacağının garantisini verebiliyorsa versin
Ben asla yazdıklarına inanmadım, inanmam da.. ama yazık günah inanan rtaşlarımız var.
Bir kişi popülerlik uğruna duyumcu ilan edilecek diye rtaşlarımız üzülmemeli. Bence..
Kendisini de etiketleyeyim ki arkasından konuşmak gibi olmasın

@Melikşah Aydoğan
Kurtlar Vadisi'nde Kırılan Kalemler Üzerinden Seyirciye Verilen Mesajlar -  Ekşi Şeyler

@TransferWeb1
🔥 Galatasaray, Matteo Guendouzi’yi tam anlamıyla ikna ederse Marsilya ile pazarlıklar resmen başlayacak ve şartlar zorlanacak.

• Oyuncu henüz istediği takımlardan yeterli teklif alamadı.

Bu sene rakiplerde çok güçlü olmaya başladı bizde en iyi adamlarımızdan birini ucuza bjk kaptırdık Zaniolo tam seyredemeden gidiyor yeni transferler inşallah uyum sağlar ama orta sahayı düzeltmezsek işleri kötüye gider hem ligde hem şampiyonlar liginde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt