Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemde bir hafta önce Türkiye ye yedek oyuncuları göndermek istedikleri cengizi 15 e sattıktan sonra 15-20 assagisina asla bırakmazlar. Bizde vermeyiz 20 felan
Krunic iptal olmuş onun yerine %99 bitirdikleri bir transfer varmış medyaya sızmamış son detaylarını görüşüyorlarmış bugün harıl harıl isim kovalıyorlardı. Ndombole olur ya da olmaz bilemem ama ismi daha önce çıkmamış biri olacağını söylüyorlardı. Yarın kokusu çıkar.

Erden Timur bugün 5 büyük lig bile oynamamış oyuncuya 25 milyon gelsin istiyoruz ama realite o değil dedi, nellsona muhtemelen 14-15 falan geldi, biz de bırakmak istemedik

bunu 3. defa söylüyor 4. defa yanlış yapıyor

ndiaye 16 milyona gitti

kim min jeanin muhtemelen serbest kalma bedeli 25 olsa onu da verirlerdi

erden timurun kendi oyuncusunu sürekli değersizleştirmesini yanlış buluyorum

Erden Bey'e sevgim ve güvenim tam ama olası en fiyakalı ve kaliteli ismi alma ihtimalini fazla zorlamak suretiyle, F. de Boer-Elano-Van Persie-Falcao benzeri bir hamle yapılmasından endişe ediyorum...

Krunic iptal olmuş onun yerine %99 bitirdikleri bir transfer varmış medyaya sızmamış son detaylarını görüşüyorlarmış bugün harıl harıl isim kovalıyorlardı. Ndombole olur ya da olmaz bilemem ama ismi daha önce çıkmamış biri olacağını söylüyorlardı. Yarın kokusu çıkar.
Van de beek

Erden Timur ne demişti 1 mevkiye birden fazla alternatifimiz var demişti. Transferi son detaya gelen oyuncuları, bitme maliyetleri ile son defa masaya yatırılır yüksek ihtimal yarın belli olur. Mesela Pepe önerilmiş olabilir ve sorulabilir son defa. Haluklar yanlış da anlamış olabilir.

az önce kazakistanlı birisini karşıladılar bu eziklik şaka mı

Arkadaşlar bu De Paul bir ara kanat değil miydi yav Udinese'de nasıl bir mutasyon geçirdi de hayvani bir OS oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt