Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu 3 yerli olayını nasıl halledicez düşünmekten saçlarım beyazladı. Kerem Demirbay aldık ama muhtemelen yedek oturacak çünkü orta sahaya sağlam transfer yapılacak, yani Kerem rotasyona düşecek. Şimdi birde Ziyech geldiği zaman Kerem Aktürkoğlu'da yer bulamayacak, Zaha-Tete-Ziyech'ten kimi keseceksin? Tete'yi kessen ciddi maliyeti var. Ben bu işin içinden çıkamadım. Şu an için ilk 11'de yeri garanti diyebileceğim tek yerli Abdülkerim Bardakçı.
Ben de Kaan'ı ve Günay'ı beklenenden daha çok kullanıp şu şekilde ligde işin içinden çıkacağını düşünüyorum Okan hocanın

Tete'nin ne vereceğini bilmiyorum ama orta sahaya yeni transfer gelecekse kenardan birisi kulübeye gider ve kaptan Kerem bir şekilde 11 başlar. Ya da kaleye Günay'ı alır. Hatta orta sahayı üçleyip ön alandan birisini eksiltip 4-3-3 oynatabilir. Kaan'ı orta sahada kullanacağını düşünüyorum hocanın. Günay faktörünü unutmayın, bence ligde beklenenden çok daha fazla süre alacak.

Düşünüldüğünden çok daha rahat bir şekilde yerli sorununu halledebiliyoruz, sadece bu kadar isimli adama şans verebilmek için kadro istikrarı birkaç mevkide sağlanamayacak saçma kural yüzünden.

Ekli dosyayı görüntüle 215297Ekli dosyayı görüntüle 215298Ekli dosyayı görüntüle 215299

Sampiyonlar ligi listesi son tarih 3 Eylul mu ? Orta saha transferi icin kritik

Ben de Kaan'ı ve Günay'ı beklenenden daha çok kullanıp şu şekilde ligde işin içinden çıkacağını düşünüyorum Okan hocanın
Günay'a şans verir mi bilmiyorum. İçerde oynadığımız Ljubljana maçında şans verir diye düşünüyordum ama o maça bile Muslera ile başladı. Ayrıca 4-3-3 oynar mı ondan da emin değilim çünkü bir röportajında geçen sezon ki sistemi bozmayı düşünmüyoruz demişti.

hic sorma ben en cok Kamada ya uzuldum adama 5 milyon euro imza parasi verip aldi lazio. 4 milyon euro da maas net eline gececek rakam 2.9-3 milyon euro civari
O maliyetlerle alınmasının iyi olacağına dair mesajıma karşılık, kar ederek satamayacağımızı söyleyenler olmuştu. 27 yaşında adamı transfer etmekteki öncelikli maksat kar etmek olmaz ki zaten. Güveniyor, işine yarayacağını düşünüyorsan, alır yıllarca katkı alırsın. Umduğunu bulamazsan da az zararla elden çıkarmak mümkündü...Sanki her transfer ettiğimiz futbolcu, büyük karlarla satılma potansiyeli vaad ediyor...

İşte bizi 40 gündür bekleyen OS:

1692310125664.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt