Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kibarlık benim lügatımda pek yok fakat ceza almak da istemiyorum gerizekalı birinin attığı gerizekalıca bir tweet için. Şimdi bu tweeti atan andaval fblilerle falan dalga geçiyordur ne kadar salaklar diye.

Ziyech övmek için Rashica boklamaya lüzum yok.
Ziyech övmek için Rashica boklamaya gerek yok tabi renkdas sonuçta Ziyech dünya capinda yıldız Rashica Norwich in bile elden çıkarmaya çalıştığı oyuncu.

bir şey göreceğimiz yok

çalım repertuarı bi kere kısıtlı adamın

fiziğiyle var olan bir oyuncu kendisi

ölü rebicin vereceği katkının yarısını veremez orada

en iyi olduğu yer sağ açık hatta 3-5-2 oynayan takımlarda kanat bek olarak bile yararlı olabilir
Bence ezbere yorum yapıyorsunuz bu adamı kısıtlayarak.

Çalım repertuarı ney yav. Top cambazlığı mı yapacak da çalım repertuarı olacak.

Bremen'de parladığı dönemler rakipleri ipe diziyordu bu adam. Arkasından ağladığım falan yok, sadece küçümsenmesi hata bence.

@Kolpa Kemal Kürek renkdaşım transferin kilit ismi Zaza geldi mi ?

Buyur yegenim, geldim
5f70f4450f25442f000b027e.webp

Ziyech övmek için Rashica boklamaya gerek yok tabi renkdas sonuçta Ziyech dünya capinda yıldız Rashica Norwich in bile elden çıkarmaya çalıştığı oyuncu.
Dünya üzerine kulübüyle uyum sağlayamayan ve bu sebeple ayrılan yüzlerce iyi futbolcu var. Senin gibi futbola kafası 2 boyutlu basan tipler anlayamaz bunu. Ben Rashica'yı Bundesliga'da da defalarca izledim. Norwich'in gözden çıkardığı diyerek hap kadar beyninle dalgaya aldığını adam Bayern savunmasını paçavraya çevirmişti misal. Kaldı ki Rashica'nın öncesi sonrası beni pek alakadar etmiyor, benim tuttuğum takımda iş yaptı ve şampiyonluğa katkı verdi. O yüzden 10 üzerinden 6.5/7 altına düşmeyen bir Avrupalı topçuyu yetenekli bir mağribiye bin kere tercih ederim.

Bence ezbere yorum yapıyorsunuz bu adamı kısıtlayarak.

Çalım repertuarı ney yav. Top cambazlığı mı yapacak da çalım repertuarı olacak.

Bremen'de parladığı dönemler rakipleri ipe diziyordu bu adam. Arkasından ağladığım falan yok, sadece küçümsenmesi hata bence.
almanya liginde oynadığı için sen olaya aşırı duygusal bakıyorsun reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt