Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahmetli Erol Büyükburç 'un sanki bir aşk çeşmesi albümünü sana armağan etmek istiyorum Kemalimmmm 😍
1692354166395.gif

Zaniolo transferi iptal olabilir.

Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmesine rağmen sakatlık geçmişi de göz önüne alınınca Galatasaray ile Aston Villa arasında transferin netleşmesi açısından sorunlar var.
1-2 saat içinde sonuç netleşecek, oyuncu Türkiye’ye dönebilir.

(@DiMarzio)

Ziyech yetenekli bir oyuncu. Ajax’ta oynarken de bariz EPL de top 6 takım yapacağı belliydi.

Tadic ile birlikte Ajax 90’lar gibi periyodu sayesinde geçirdi Avrupa’da.

Ama ikisi arasından sorsan yeteneği üst düzey de olsa ben Tadic’i seçerdim. 11 yıl önce Terim Sneijder ihtimali varken de Tadic demişti mesela.

Bu açıdan herkesin fikrine de saygım var. Ziyech gelirse ön bölgeye kesinlikle akıl getirir. Akıl da katar.

Hatta profil olarak şu an Zaniolo’dan ön bölge için de daha uygun ama o da topsuz oyundan ziyade topu ayağına isteyen bir oyuncu.

Misal Tadic de öyle ama topsuz oyunda arkadaşlarına direktif verip yönlendiren tarzda biri Sergen vs gibi.

Ziyech de o tarz bir liderlik vasfı yok. Fas Milli takımı dışında yaptığını görmedim.

Yapsa Zaha vs kabul eder mi o da ayrı muamma?

Gelirse hayırlı olsun ve umarım faydalı da olur. Ama Rashica’yı tercih edene de futboldan anlamıyorsun demeden önce biraz takım kimyasını ve ihtiyacını da düşünerek olaya bütünsel bakmanızı öneririm.

Zaniolo transferi iptal olabilir.

Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmesine rağmen sakatlık geçmişi de göz önüne alınınca Galatasaray ile Aston Villa arasında transferin netleşmesi açısından sorunlar var.
1-2 saat içinde sonuç netleşecek, oyuncu Türkiye’ye dönebilir.

(@DiMarzio)

Bu transferin bu kadar uzaması sıkıntı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo için net bir zorunlu satın alma opsiyonu yoksa ve tekrar dönerse üzülmem açıkçası. Ama dönerse artık tüm transfer mevzularını kapatıp tamamen saha içine odaklanmalı.

Son düzenleme:
Zaniolo kalırsa Ziyech gelmez, yaptığımız planlar suya düşebilir. 8 numara da zor alırız elde para yok

takımda endişe verici 2 şey var

birincisi çok sayıda oyuncumuzun ritim bulması muhtemelen eylülün ortasını bulacak

zaha icardi tete gelirse ziyech ve belki angelino maalesef hazırlık açısından bomboş bir yaz geçirdiler

ikincisi ise takımın savunma yönünün ve buna bağlı olarak hücum ile savunma bağlantısının gerileme ihtimali
yok yaw sezonu erken açmışsın çok resmi maç oynamışsın ne önemi var :d

Erden Timur Aston Villa ile son aşamaya geldik. Olabildiği kadar para kazanmak istiyoruz dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt