Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.095
- 19.196
- 1.188
Adamın adı 3 gün önce çıktı uzadı diyorsunuz nerede diyorsunuz siz hakatten transfer manyağısınız
Evet öyleyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın adı 3 gün önce çıktı uzadı diyorsunuz nerede diyorsunuz siz hakatten transfer manyağısınız
Ben çok rastladım. Belki söyleyenler bozuk söylüyor olabilir.Ama Ziyech Ziyek değil![]()
Rahmetli Erol Büyükburç 'un sanki bir aşk çeşmesi albümünü sana armağan etmek istiyorum Kemalimmmm![]()
Zaniolo transferi iptal olabilir.
Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmesine rağmen sakatlık geçmişi de göz önüne alınınca Galatasaray ile Aston Villa arasında transferin netleşmesi açısından sorunlar var.
1-2 saat içinde sonuç netleşecek, oyuncu Türkiye’ye dönebilir.
(@DiMarzio)
yok yaw sezonu erken açmışsın çok resmi maç oynamışsın ne önemi var :dtakımda endişe verici 2 şey var
birincisi çok sayıda oyuncumuzun ritim bulması muhtemelen eylülün ortasını bulacak
zaha icardi tete gelirse ziyech ve belki angelino maalesef hazırlık açısından bomboş bir yaz geçirdiler
ikincisi ise takımın savunma yönünün ve buna bağlı olarak hücum ile savunma bağlantısının gerileme ihtimali