Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.965
- 11.056
- 1.338
Torreira 2 maçta da kesin yoksa bizim şl işi %50-%50 ha.Zaten orta saha rotasyonu dar bi de araya lig maçları falan girecek dua edelim de Berkan'a bi şey olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica bjk transferi beni kendime getirdi.erden bey ilen telepatik bağımız gercekten var, çok mutluyum.fatih hocadan sonra biri daha oltaya geldi
zaha ve kerem aynı anda oynar mı ahbapMutlaka orta saha transferinde geç kaldığımız açık fakat biraz tepkilerde fazla yükseliyoruz takıma bu kadar yatırım yapmış yönetim orta sahada da belli kalitenin altına düşmeyecektir.
Yemin etmiş 3 orta saha oynatmıyor.O bölgede oynayıp orta saha nitelikleri olan tek oyuncu çünkü. Madem bir yola girdik o zaman üçlü orta sahaya dönelim diyorum ben de artık.
Kıymetimi şimdi anladın mı Hüsnüşah?
Sen ağzından ilgimiz yok lafını almaya çalış kanka eğer derse hayırlı olsunRafa Silva ile ilgili 1 haber var mı diye soruyom cevaplamıyo demek ki bu transfer yine gizli gizli ilerliyo yav![]()
Bence de öyledir. Her türlü bizimkilere BJK mevzusunu söylemiştir iş işten geçmeden. Almak istemediler. Mevzu bu kadar aslında. Tartışılabilir bir hamle ama gereksiz bir yangın var bence. Rashica'ya 5 üzeri vermek yerine Tete'yi aldılar 3 milyon imza parası ile.Beşiktaş'a götüren ben değilim diyor benden bilmeyin demeye getirmiş.
Her gecenin bir sabahı vardır abi,zaniolodaki gülücükler yerini ölüm kelebeklerine biraktiNe diyon olm Burger mi zehirledi mantar mı yedin yanında
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guendouziiiiiiiiiii

Federasyonun kararı 9+2 hayırlı olsun dediğinde de bizim federasyonu kast etmiyordu zaten .dMelikşah Rashica’da takım adı vermemişti boşuna linç etmeyin
Fazla karamsarsın. O bence nasıl olsa 4-0 olmuş o yüzden bir denemeydi. Yoksa yerli sınırından dolayı. Tüm oyuncular tam hazır olduğunda Kerem veya Zaha'yı ki yüksek ihtimal Kerem olacak gibi Mertens'in bölgesinde kullanacak. Okan hocanın takımları hep sezon başı sıkıntılı olur sonradan açılır hocanın düzeltemediği bir şey. Biz de asıl Zaha transferi biraz tam oturmadı onun yerine gerçek bir 10 no alsaydık şuan 8 no ve Torreira'ya yedek kalmıştı sadece.Artık umrumda değil pek, ortada bir planlama olduğunu da düşünmüyorum.
Genduzi falan da istemiyorum, bu saçma ikili orta saha düzeninde ondan da faydalanamayız.
Panathinaikos çizgiden çıkardı. Bahtımız dönüyor olabililir.Guendouzi için Panathinaikos saflarına geçmiş bulunmaktayım Marsilya'yı CL'den elensin.