Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dayağı yiyeceğim ama benim içime sinmeyen transfer tete değil zaha oldu.

kerem takıma yerleşmiş ve iyiyken yerine adam aldık. şimdi kerem'e yeni pozisyon seçmeye çalışıyoruz. çünkü yerli sayısını düşürmemek için kesemiyoruz.

tek hamleyle birden fazla pozisyonu bozmuş oluyoruz.

hayırlısı
@Hakan Motz Kafasına ne zaman dağıtacaksın?

Isin tuhafı zaniolo sene sonu donebilir😀 kurban olduğum Allah

tetenin beklediğimizden fazlasını vermesi lazım umarım iyi çıkar

kerem ile zahayı aynı kadroda oturtamıyorum kafamda, top paylaşımını nasıl yapacaklar vs 2si de topla oynamaya aşık

kerem takıma yerleşmiş ve iyiyken yerine adam aldık. şimdi kerem'e yeni pozisyon seçmeye çalışıyoruz. çünkü yerli sayısını düşürmemek için kesemiyoruz.

hayırlısı
Dur zaten ortalık karışik

Yahu ne rashicasi bize orta saha lazım orta saha..rashica isteseydik Alınırdı..Fred isteseydik Alınırdı.
İkisinde bir gram üzülmüyorum.adamlar rashica geldi diye takla atıyorlar.iste öyle sevieye farkı var aramızda bu şikecilerle.

İnsallaha iki sağlam orta saha alırız.aksi taktirde geçen senede dahil transferde komple sınıfta kalırlar.

İki orta saha diyorum okan hoca daha bir tane alirmi oda belli değil.adam şu macta icardi,haili,bakambuyu birlikte oynattı yahu pes artık.o kadar karısik bir oyun vardiki zahada üretkenlikten uzak kendi kafasına göre takiildı.

Bi rashicanin getirdiği hale bak,uranusyen yeniay böyle şok etti ha.bunu da yazmıştım dün galiba

Elf gözlerin neler görüyor bundan sonraki transfer döneminde?. Bir de Melikşah konusunda kendini yırttın Haklıymışsın. İnsan hayret ediyor. Ne gerek var ki duyumculuk oynamaya.

hayırlısı
16414.jpg

takıma katılan yeni elemanların performansı görünce böyle oluyorum. en katkı vereni halil şu anda öyle düşün. taraftar da bunlar niye oynamıyor diye yangın yapıyor.

Orta sahaya kaliteli adam istiyorsanız bekleyeceksiniz arkadaşlar. Şımarıklığın lüzumu yok. O istediğiniz bütün adamların önceliği Avrupa'daki büyük ligler. Üstüne de Arabistan mevzusu var, parayı da tercih edebilirler yani. Kıçı kırık Parades bile aylarca peşinden koşturup Roma'ya gitti en son.
Ben yönetime güveniyorum. Gerekeni yapacaklardır. Sanki transfer sezonu bitmiş gibi bir hava var.
Asıl konuşulması gereken konu göz ardı ediliyor şu an. Okan B. top oynatabilir mi bu sene? Bunu tartışalım biraz.

Ve yine futbolu bilmeyenler kereme sataşıyor. Kerem her topu istiyor kaptırıyor ama basıyor da kazanmak için. Kerem hep birseyler deniyor koşuyor pres yapıyor. Bazı maçlar olur olmaz ama şunu açık net gördüm zahadan 50 kere takım oyuncusu ve iyi. Zaha nedir ya. Sezon başlarken angelinho yu aldın güzel eksiklik vardı. Bakambu doğru gomiş gitti. Türk orta saha lazımdı keremi aldın tamam. Bu 3 hamlede gayet güzel. En istediğimiz icardiyi getirdin çok büyük iş. Zanioloda para lazımdı sattın. Yapacağin rashidzayi al. Orta saha ya adam lazım al. Mertensle dönüşümlü oynayacak genç bir Yıldız al kapat.

Senden kimse veratti İlkay vs beklemiyor. Bir tane torreria yedekleyecek 6. Bence genç Boey tarzı ya tutarsa tarzı. Bir tane de olivere ile oynayacak 24 25 yaşın da mesela berg gibi adam yeter. Takım zaten taş gibiydi.

El birliği ile transfer manyağı olduk ben de dahil.

Yok de paul yok felix yok veratti. Kardeşim herkes kral olacaksa asker kim olacak.

Kerem kanat oyuncusu çekeceğiz 10 a Kerem Mertens gibi oynayamaz. Kereme sövme başlayacak. Zaha böyle disiplinsiz disiplinsiz tavırlar koşmayacsk geriye İcardi bunu görecek ben de koşmam diyecek. Bakın bunlar yaşanır.

Takım dağılacak geçmiş olsun borç Kazık gibi girecek. 3 4 sene uğraş. Dursun da erden gidecek. Böyle olmaz.

Iyi de Veratti de De Paul da kral degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt