Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop konusunda şöyle birsey belirtiyim renkdas 2004-2005 sezonuna girerken Songun transfer haberini vermişti son dakika olarak TV de aslinda çok iyi takip eden baya Galatasaray li biri ancak yaşlandı.Ama ben halen bilgisi olduğunu düşünüyorum Ziyech ismi piyasaya düşmeden İngiltere'den bir oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi felan dedi.Muhabirlerin işi zor her transferi bilemezler birde rezil olmak işin ucunda haberi yaptıktan sonra.
Meşhur Emana transferi hikayesi döneminde Serhat Ulueren ile birlikte Süleyman Rodop ile de şahsen tanışmıştım bir vesileyle. Konuyu GS a getirdim; aynı TV deki heyecanlı halleri gibi anlattıkça anlattı, bildiği duyduğu ne varsa döktü ortaya. Naif, samimi ve çok sempatik biri...

Mehmet ozcan lalesi zaha geniş kadroda olacak demiş zaten,cokta üstünde durmayın

Meşhur Emana transferi hikayesi döneminde Serhat Ulueren ile birlikte Süleyman Rodop ile de şahsen tanışmıştım bir vesileyle. Konuyu GS a getirdim; aynı TV deki heyecanlı halleri gibi anlattıkça anlattı, bildiği duyduğu ne varsa döktü ortaya. Naif, samimi ve çok sempatik biri...
Ben de Star TV de çalıştığı zamanlar spor haberlerini beklerdim son dakika bilgilerini aktarirdi.Hey gidi günler haberlerin bitmesini beklerdim 2 dk transfer haberi duyabilmek için.

Gündüze 20 milyon vermez bizimkiler.

Rodrigo de paul muhtemelen o isim. Erden başkanda İspanya’ya gidiyormuş zaten.

Zaha hafif sakatlığı varsa bile riske edilmez Molde maçı sezonun maddi anlamda en önemli maçı bu turu geçinceye kadar akıllar hep orda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt