Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.962
- 11.052
- 1.338
Keremle Barışdan devam o zaman.Tetenin lisans da yok ortada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha en azindan geniş kadrodaymis,ilk 11 baslamayacakti zatenTete’nin de lisansi cikmadi. Kerem, Baris, Yunus ve yuzune bakilmayan Morutan ile yarin idare edecegiz artik.
evet sezon bitti önümüze bakalımZiyech gelip uyum sağlayacak orta saha gelecek uyum sağlayacak Zaha sakat yaw ne biçim bir şansımız var.. Şu maçları en az zararla atlatamazsak şampiyonluğa baştan veda edeceğiz diye tırsıyorum..
Kullanmadığın birdaha lazım olmayan şeyi nereye atıyorsunBu Efrain ne kadar güvenilir bir kaynak
bu 4lüyü oynatmak için nasıl 3 türk bulacağız allahım yarabbim deliricem bu 3 yerli kuralını getirenin sülalesini s
Şampiyonluktan Fener’den çok bunlar sıkıntı olur diye düşünüyorum.Bjk kadrosu sadece mücadele eder iyi bir takım olabilir arada cok fark onlarla bu sene 3.olurlar.
Ziyech gelmeden aciklanmaz da.Zaniolo da problem sanmıyorum çıkacağını Fabrizo Romano felan da açıkladı.Ne zanyola aciklaniyor ne de ziyek. Bir seyler dönüyor ama hayirlisi.