Bak ben ne diyorum iyi oynar kötü oynar ama elinden gelen herseye veriyor 50 kere zaha dan daha çok takım oyuncusu.
Kerem'in kaptırdığı topları çıkarmak için takımda herkes ekstra 2'şer km koşmak zorunda kalıyor. Bu mu takım oyunu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak ben ne diyorum iyi oynar kötü oynar ama elinden gelen herseye veriyor 50 kere zaha dan daha çok takım oyuncusu.
Tier kaç bilmiyorum
İş adamları para topladıLan bu bjk nerden buldu parayı nasıl Ramos'a teklif götürüyor stat sponsoru bile yok hala
Karşılıklı diyorsun
Tete tutarsa yok, tutmazsa varGerçekten kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı
Zaha/Kerem
Tete/Barış/Yunus
Dünyada sadece bizim ilgilendiğimiz topçular mi kaldı suyu çıktı bu işin.İş adamları para topladı
Serdar Adaliyla Reza Zarab mi P. Enis Savaş reisİş adamları para topladı
Rashica olmadığından hep bunlar. Okan ne yapsın garibimBen takim oyunu gormek istiyorum artik. Boyle gozu kapali ezbere dogru adrese atilan paslar, defans arkasina ve ucuncu bolgede yapilan ters kosular, golluk organizasyonlar, takim halinde dogru dizilis, top rakipteyken ezberlenen defansif anlayis vs.
Bu takim yeni bir ekip degil, evet yeni transferler yapiliyor ama hoca ayni hoca, takimin iskeleti ayni, sampiyon olmus bir sezondan sonra sifirdan oyun plani olusturulmaz. Bu konuda BJK bizden daha once takim olma goruntusu veriyor nedense bana. Bu iste bir tuhaflik var.
Menajerler herkese öneriyor yav, kimse bilerek bişey yapmıyor.Dünyada sadece bizim ilgilendiğimiz topçular mi kaldı suyu çıktı bu işin.
Gözünü seveyim eğer bu maç özelinde konuşuyorsan ve zaha ile kıyaslıyorsan zaha 10 topun 9 unu kaybetti kardeşim. Ve kerem türk bize her türlü lazım. İyi oynadığı maçlar , kötü ye göre çok çok fazla. Ben bu zaha için keremi 10 a atıp Keremin futbol hayatını bitiremem yazık günah.Kerem'in kaptırdığı topları çıkarmak için takımda herkes ekstra 2'şer km koşmak zorunda kalıyor. Bu mu takım oyunu?
tete'yi yedek mi bıraktın üstatrashica olayıyla birlikte artık hem 8 hem 10 almamız gerektiğini düşünüyorum
kerem ve zaha kanatları değişimli kullansın