Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz 8 numara transferini beceremiyoruz galiba. gecen sene de midtsjo ve sergioyu almıstık.

Ramos'un Cl olmasa bize bile geleceğini sanmıyorum ben tam olarak hangi sebepten tjk ?

Ramos'un Konferans Ligi'nde oynamayı tercih edeceği düşüncesi ancak tinerle mümkün olabilir.

Ben takim oyunu gormek istiyorum artik. Boyle gozu kapali ezbere dogru adrese atilan paslar, defans arkasina ve ucuncu bolgede yapilan ters kosular, golluk organizasyonlar, takim halinde dogru dizilis, top rakipteyken ezberlenen defansif anlayis vs.

Bu takim yeni bir ekip degil, evet yeni transferler yapiliyor ama hoca ayni hoca, takimin iskeleti ayni, sampiyon olmus bir sezondan sonra sifirdan oyun plani olusturulmaz. Bu konuda BJK bizden daha once takim olma goruntusu veriyor nedense bana. Bu iste bir tuhaflik var.
Rashica olmadığından hep bunlar. Okan ne yapsın garibim

Kerem'in kaptırdığı topları çıkarmak için takımda herkes ekstra 2'şer km koşmak zorunda kalıyor. Bu mu takım oyunu?
Gözünü seveyim eğer bu maç özelinde konuşuyorsan ve zaha ile kıyaslıyorsan zaha 10 topun 9 unu kaybetti kardeşim. Ve kerem türk bize her türlü lazım. İyi oynadığı maçlar , kötü ye göre çok çok fazla. Ben bu zaha için keremi 10 a atıp Keremin futbol hayatını bitiremem yazık günah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt