Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen diyorum şu an mevcut düzende 4-3-3 hariç her sistem bize zarar verecek 4-4-2'yi taşıyamayız 4-2-3-1 desek 9.5 numaramız yok Mertens en fazla 30 dakika oynar.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Transfer - Torreira - Kerem A
Tete - Icardi - Zaha​
Kerem orada oynayamaz, büyük Kerem olabilir

2 ybancı ortsaha ve 1 yerli ortasaha ihya eder

Guendouzi fener olayı Ayetullah isimli samoş cakmasının guendouziye benzeyen adamın soyledigi ben sizin babanızım şarkısını paylaşması üzerine çıkmış. Twitter farklı bir mecra gerçekten 😅

Karagümrük bile Salih Dursun ile Beşiktaş'ı zorladı ligin başında beklentilerinizi iyi ayarlayın en zor maç bizimdi fener iç sahada Antep, beşiktaş İstanbul deplasmanı Karagümrük ile yaptı. Gerçekçi olmak lazım rakibin transferi kapalı olabilir ama Antep ve Karagümrük'e göre çok daha iyi kadrosu var.

Ligin başında en zor fikstür bizimde 4 hafta 3 deplasman iç sahada Trabzonspor maçı ve biz bunu temel ana kadroyla oynamayıp üstüne değişim yaşıyoruz o yüzden ne suç hocada ne de oyuncularda birbirlerine alışmaları lazım.

her an takımı yakabilecek biri hele hele 15 milyon gibi paraları edecek oyuncu hiç değil,diyelim ki geldi ve bu akşam yaptığı gibi bir hata yaptı burda neler olurdu (bunları yapacak potansiyel var belli)
Buraya göre hareket edeceksek icardi ye bile sövülme ihtimali bir hayli fazla yarın öbürgun. Angelino ya caner denildi 3 maçta öyle çok takımı yakacak biri olduğunu da düşünmüyorum öyle bir anlatıyorsun ki her dakika bir şey yapıyor gibi.

Takımı çekip çevirecek, oyun kurulumunu ayarlayacak, tempomuzu kontrol edecek, pas merkezi olacak sert bir orta saha lazım. De Paul ya da türevi lazım. Guenduzi alakasız olur, basan adam var zaten

Kayserispor ne kadar kolay görülürse görülsün 2 senedir aynı kadroyla oynuyorlar hatta bizden daha iyi olacakları kesindi bizde değişim var ve süreç sancılı oluyor.
bakambu hariç aynı kadro çıktık hocamız sağolsun değişime hayır

biraz zaman geçince kafam yerine geldi 2m euro maaş rashicaya verilmezdi. yine doğruyu yapmış erden abi

Hoca adayları kim sizce erden timurun
Hoca erken kovulmaz bence. Ama kovulursa ve asyadakiler bos durumda olursa bunlara teklif götürürler:

Star dolu takima anca star hoca gider diye ilk 2 aday Conte ve Zidane olur.

Onlar gelmezse Almanlari örnek aliyor diye belki orda calismis olan Hasenhüttl yada Glasneri isteyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt