Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam oynatmasa toreira neden oynamadı diyorsunuz oynasa neden çıkarmadı diyorsunuz alnında mı yazıyordu kırmızı yicek diye
Öyle bir şey demiyoruz. Bu zamana kadar 1 dakika bile şans vermediğin oyuncuya zart diye bir anda bayılana kada oynatmaman gerekir diyoruz.

Zaha'ya falan geldi mi hazır değil, daha tek maçı olmayan ciddi sakatlanan adama geldi mi geçen sene olduğu gibi canı çıksın.

Bu ilk değil ki herif geçen sene 2 kere sahada bayılacaktı ne gerek var. 3 gün sonra maç var zaten 1. dakikadan beri yerinde durmayan kendini maça vermiş her taşın altından çıkan adamı daha kaç dakika daha oynatabilirdik ki. 5 bilemedin 10 ne kazandıracaktı bu bize.
1-0 olduktan sonra çıkartacaktı, olması gereken buydu aynı boey'de olduğu gibi herif 90. dakika hala koşuyordu. Hafta sonu bu çocuk kötü oynarsa kim suçlu şimdi.
Aynısını kereme de yaptı geçen yıl imkanın varken maç zaten rolantiye dönmüşken oyuncuların pestilini çıkarmak gerekmiyor.

Benim beklentim trabzon maçında oynamasıydı bu maçta da max 2. yarı 30 dakika falan şans vermesi gerektiğini söylemiştim.

Görüldügü üzere torreira herkesten hazırmıs

ben demıstım bosa kayseri macı gitti

Okan hoca biraz taktik maktikve oyuncularin performansini nasil yükseltirim vs düşünsün.
Takimin ne oynadigi belli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt