Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi ki rashica fbye değilde bjkye gitti

biz şampiyon olamazsak fbde olması bari bjk olsun

Bjknin şampiyonlukları gram umurumda olmuyo la benim :d 2 sene önce 1 golle şampiyonluk verdik 2 saat üzüldüm sonra normal hayatıma devam ettim şikecilere verseydik o şampiyonluğu 1 hafta bitkisel hayata girerdim herhalde.

erden timur ve okan buruk arasında bir sorun var bu çok belli artık

eğer rashica haberini okan buruk şimdi öğrendiyse bu çok büyük bir sorun

erden timur belli ki istememiş rashicayı

hocayla anlaşılan konuşulmuyor çünki birkaç kez üstüne basa basa istediğini söylemişti
fikri alınmıyor diye düşünüyorum transferlerde şu son 1 ayda birşeyler dönmüş
bana da bir huzursuzluk var klüpte gibi geldi, hatta ipler kopup başka hoca bile gelebilir gibime geliyor çünkü genelde bi yerden o ip sökülmeye başladı mı devamı geliyor,tabi sorun cidden varsa

Ne kadar bos yaptınız la.gravenberg ve rovella gelse havai fisek patlatacaksiniz

Maçın keyfini yaşayamadık, bütün olumsuzluklar üstüste geldi. Ne cenabet bir gece

Yerli rotasyonumuz kötü.

Zaha evet yıldız ama sanki bize olmayacak ve her an sorun çıkaracak gibi, idaresi çok zor. Sanki ahengi bozmamak için alınmamalıydı. İçimdeki ses büyük huzursuzluk olacak Zaha yüzünden.

Okan hoca, geçen seneye rağmen bence yetersiz

Tete kötü çıkarsa veya olmaz ama Fifa bir arıza çıkarırsa şenlik var.

An itibari ile Yunus kalmalı, hatta Morutan’ da kalmalı.

İyi başladık transfere ama sanki sonu hüsrana gidiyor

erden timur ve okan buruk arasında bir sorun var bu çok belli artık

eğer rashica haberini okan buruk şimdi öğrendiyse bu çok büyük bir sorun

erden timur belli ki istememiş rashicayı

hocayla anlaşılan konuşulmuyor çünki birkaç kez üstüne basa basa istediğini söylemişti
fikri alınmıyor diye düşünüyorum transferlerde şu son 1 ayda birşeyler dönmüş
Aynen hoca istedi fakat alinmadi cok fazla maliyeti de yoktu.

Bence de Erden Timur ve Okan hoca arasinda sikinti var gibi.

Sene bittiğinde Haziran 10 gibi bu takımın Mertens ve Oliveira yerine çok net 2 adam alması gerekiyordu maçlarda düşüşleri çoktan başlamıştı soru işaretiyle yeni sezona girilemezdi. Diğer parçalar kalsa bile şu an olduğumuz durumdan daha güçlü olurduk

Zaten aksayan bölgeler belliydi bu hamleleri yapıp en hazır hale gelmemiz gerekiyordu. Ama Zaha hamlesi Zaniolo'nun gidiş sürecini başlattı > Tete hamlesi Rashica'yı etkiledi. Geçen sene ne vereceğini bildiğimiz 2 adamdan çıkıldı.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Transfer
Rashica - Zaniolo - Kerem
Icardi
Ana kadroyu da en azından bu şekilde tamamlayıp hazır halde olmamız gerekiyordu.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Dominguez
Rashica - Zaniolo - Kerem
Icardi
Şu an sahada bir oyun olmamasından dolayı endişem yok geçiş sürecindeyiz bu sancılı sürecin yaşanacağı bariz belliydi her ne kadar çok kadro değişmemiş gibi gözükse de ön bölge kilo fazlası ve yeni oyuncular eklendiği içinde oyun ezberi bozuldu üstüne de orta saha oyuncularımızın performans düşüklüğü devam ediyor en acil çözüm üretmemiz gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt