Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ulan bjk ne küçük bir camiasın arkadaş
bari bjk olsun dedirtiyorsun
bari bjk olsun dedirtiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi ki rashica fbye değilde bjkye gitti
biz şampiyon olamazsak fbde olması bari bjk olsun
bana da bir huzursuzluk var klüpte gibi geldi, hatta ipler kopup başka hoca bile gelebilir gibime geliyor çünkü genelde bi yerden o ip sökülmeye başladı mı devamı geliyor,tabi sorun cidden varsaerden timur ve okan buruk arasında bir sorun var bu çok belli artık
eğer rashica haberini okan buruk şimdi öğrendiyse bu çok büyük bir sorun
erden timur belli ki istememiş rashicayı
hocayla anlaşılan konuşulmuyor çünki birkaç kez üstüne basa basa istediğini söylemişti
fikri alınmıyor diye düşünüyorum transferlerde şu son 1 ayda birşeyler dönmüş
Bjknin şampiyonlukları gram umurumda olmuyo la benim :d 2 sene önce 1 golle şampiyonluk verdik 2 saat üzüldüm sonra normal hayatıma devam ettim şikecilere verseydik o şampiyonluğu 1 hafta bitkisel hayata girerdim herhalde.
Okan hocanın diken üstünde olması onu başarılı yapmak zorunda kılıyor,erden timur siki bir terimciHoca adayları kim sizce erden timurun
Daha önce de adı çıkmıştı.Hoca adayları kim sizce erden timurun
S.Celikler malı gibi konuştun. Orta saha nasıl önemli değil. Acunn denyosunun sokuk takımıyla bir hazırlık maçında Torreirayi sakatladık. Zalgiriste facia riski atlattik Kayseri'de puan bıraktık. Ne oyun kaldı ne tempo.ortasaha transferi cok da onemli degil. futbolda atanınla tutanın iyi olacak.
Aynen hoca istedi fakat alinmadi cok fazla maliyeti de yoktu.erden timur ve okan buruk arasında bir sorun var bu çok belli artık
eğer rashica haberini okan buruk şimdi öğrendiyse bu çok büyük bir sorun
erden timur belli ki istememiş rashicayı
hocayla anlaşılan konuşulmuyor çünki birkaç kez üstüne basa basa istediğini söylemişti
fikri alınmıyor diye düşünüyorum transferlerde şu son 1 ayda birşeyler dönmüş
Kasıtlımı yaptı? Neyin affedilir yanı yok Bugün gerçekten garip postlar var.Torreiranin yaptigi affedilir yani yok, vallah allah muhafaza elenirsek son düzlükte, baya baya sogurum ondan.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
sakarlığından bahsediyorum maçı satması penaltı kaçırmasından değil..Penaltıları icardi varken guendouzi atacak sanki ne alaka ? yaptırdığı penaltıyı diyorsan da sanki bilerek yaptırmıştır burada geyik yapılıyor adamın maçı satacak hali yok ya![]()
jesus olabilirHoca adayları kim sizce erden timurun
Hoca adayları kim sizce erden timurun
Olmalı böyle anlasmazliklar,hersey iyi olursa sorun olur asil