- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Beni duyumcu bile yaptiniz ha.o paredes gelecek diye ne korktuydum,son anda olmadı.ki o aldığım haberde doğruydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem'den 10 numara falan olmaz.
ortaya kayarak oynaması tamamen başka bir mesele.
en zayıf yönü sırtında adam varken pas almak ve ilk kontrolü yapmakken ortaya koymak takımı baltalar.
zaha'ya yer açıp yerliden düşmeyelim derken takımı dinamitleriz.
Felix de yeri geldiğinde oynuyor ama en iyi yer forvet arkası.Olabilir mi olabilir ama kanat ve 10 numara dediklerine göre %99 Berghuis olur.
Kean harici ilaç olur. Baturina mümkün görünmüyoraklıma geldi öylesine,forvete hala moise kean düşünüyorum.zaniolo gittiginden...
rovella
gendouizi
moise kean
baturina
ihtiyacımız olan
Nerede lazım olacak o zaman bize gruplardan çıkarsan böyle takımlar gelecek bize. Çok zor grup bile gelebilir. Bizim şuan önceliğimiz orta saha stoper transferi fuzuli. Orta sahanı kurmadan istersen prime ramos'u getir bayern gibi takımlar delik deşik eder takımını.Yav böyle 2 tane maç seçip Pepe kötü stoper keşke Tayyip Talha oynasa mı demeliler yani? Enteresan bir mantık.
Umut çok düşünüyorsun,sal az.o caner doğan bi oynasın rashica falan kalmaz.Tr kupası gelmeli bi an onceİşin kötü tarafı yangın tayfa Trabzonspor maçında daha da harlanacak benzin dökülmüş gibi olacak. Rakip sahada şu an mevcut durumda set futbolu oynamamız mümkün değil. Kerem bu kadar formsuzken topun değerini bilen bir tek Icardi ve Mertens var o da 30 dakikalık oyuncu nasıl çıkacağız hiçbir fikrim yok.
Hah bak burada anlaşıyoruz. Stoperden daha önemlisi orta saha transferi ama Ramos gelmemeli diyebilecek lükse de sahip değiliz diye düşünüyorum.Nerede lazım olacak o zaman bize gruplardan çıkarsan böyle takımlar gelecek bize. Çok zor grup bile gelebilir. Bizim şuan önceliğimiz orta saha stoper transferi fuzuli. Orta sahanı kurmadan istersen prime ramos'u getir bayern gibi takımlar delik deşik eder takımını.
Zaha ayağından top kaptırmıyor zaha hazır olsa direk solda zahayla başlarım.Bu maçtada top kaptırmadı.İşin kötü tarafı yangın tayfa Trabzonspor maçında daha da harlanacak benzin dökülmüş gibi olacak. Rakip sahada şu an mevcut durumda set futbolu oynamamız mümkün değil. Kerem bu kadar formsuzken topun değerini bilen bir tek Icardi ve Mertens var, Mertens'de 30 dakikalık oyuncu nasıl çıkacağız hiçbir fikrim yok.
Biz şampiyonlar liginde açık oynamayacağız ki. Abdülkerim o tarz pozisyonlarda yakalanmayacak. Bize acilinden orta saha lazım yoksa prime ramos getirsen fayda etmez takımı kuramazsak.Ramos nerde duracagini bilip hamleyi yaptigi icin pozisyonlarin cogu baslamadan bitiyor. Apo cok hizlida noldu Oyewusu bi sagından bi solundan atti gecti
Taraftarda sabır olsa oynasın ama 1 mağlubiyet alırsak o zaman havayı gör ne sinerji kalır ne enerji herkes çöküşe geçer galibiyet aldığımız halde insanlar şu an gergin umarım dediğim gibi Trabzon maçı beklenenden rahat geçerde Molde maçı öncesi gerginlik azalıp huzur ortamına döner.Umut çok düşünüyorsun,sal az.o caner doğan bi oynasın rashica falan kalmaz.Tr kupası gelmeli bi an once
Zamanı var Molde deplasmanı 11 olur.Zaha ayağından top kaptırmıyor zaha hazır olsa direk solda zahayla başlarım.Bu maçtada top kaptırmadı.
Nelsson'un satılmadığı seçenekte ramos yedeğe gelmez nelsson'da yedek bırakılmaz. En önemli bonservis geliri beklediğin adamı şampiyonlar liginde kesemezsin.Hah bak burada anlaşıyoruz. Stoperden daha önemlisi orta saha transferi ama Ramos gelmemeli diyebilecek lükse de sahip değiliz diye düşünüyorum.