- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.194
- 3.078
Bu arada her şey bu garip profilin ile başladı yav önce zani gitti şimdi rashica acayip belalı bir profil oldugunu düşünmeye başladım.Zamanı var Molde deplasmanı 11 olur.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada her şey bu garip profilin ile başladı yav önce zani gitti şimdi rashica acayip belalı bir profil oldugunu düşünmeye başladım.Zamanı var Molde deplasmanı 11 olur.

Olabilir ama biraz daha tutacam belki daha iyileri gelecek.Bu arada her şey bu garip profilin ile başladı yav önce zani gitti şimdi rashica acayip belalı bir profil oldugunu düşünmeye başladım.![]()

Alakasiz 2 futbolcuRashica yerine Berghuis transfer olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Felixin hala bir yere gitmemesi umutlarımı arttırıyor. 10 için ama reynada olabilir pek tabi.Muslera
Boey ??? Abdülkerim Anhelinyo
Transfer #1 Torreira Transfer #2
Tetê Icardi Zaha
Nelsson giderse yerine stoper
Transfer #1: Dribblingçi, top taşıyan, çift yönlü, ceza sahasına koşular atabilen orta saha (bkz. Guendouzi)
Transfer #2: Oyun kurucu, pas ustası, mücadeleci orta saha (bkz. Dominguez) yahut yayda etkili oyun kurucu (bkz. Reyna)
Değil hem kanatta almayız umarım.Nicolas pepe iyi mi
Hoca kanat demiş ya,ondan dedimDeğil hem kanatta almayız umarım.
Oynaya oynaya öğrenecek öğrenemezse de formasını demirbaya bırakır ki geççen maç o herifi de sol orta denedi okan yine. 2 haftaya bir bakmış berkanla maç kritiği yapıyor. Ama toparlar kerem. Takım sağdan atağa çıkamıyor diye aslında olivieranın yapması gereken işi yapıyor ama orada da anlamadığı şey icardi daha hazır değil. Zahadan ziyade tete transferi keremi daha rahatlatacak diye düşünüyorum, çok boş kalacaktır böylece.Kerem bütün bunları yaparken sol tarafa birdaha hiç bakmıyor, esas sorun burada. Zaha ilk maçta affetti ama ikinci maçta affetmez girişir Allah ne verdiyse![]()
Sonunu düşünen kahraman olamazİşin kötü tarafı yangın tayfa Trabzonspor maçında daha da harlanacak benzin dökülmüş gibi olacak. Rakip sahada şu an mevcut durumda set futbolu oynamamız mümkün değil. Kerem bu kadar formsuzken topun değerini bilen bir tek Icardi ve Mertens var, Mertens'de 30 dakikalık oyuncu nasıl çıkacağız hiçbir fikrim yok.